2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

اصلا دکتر قانع خوب نیست . دکتری که مریض بارداریه خوبی داشته باشه رو ویزیت کنه که کار شاقی نکرده . دکتری خوبه که بتونه مریضی که تو بارداری مشکل داشته و درمان کرده باشه ،اون موقع بگیم که دکتره خوبیه .

من باردار بودم و توی 6 هفته لکه بینی پیدا کردم .بعد تو آزمایشام غلظت خون داشتم که باید آ اس آ میداد ولی دکتر قانع به من نداد . آمپول ضدسقط بهم باید میداد که نداد . توی ده هفته رفته بودم پیشش که سونو کرد و گفت نمیدونم چرا بچه قلبش نمیرنه انگار هشت هفته ست . بعد دیگه به من نمیگه حتما برو بیمارستان   . فقط می نویسه سونو که اتفاقا روز قبلش چون مطب نیومد پنجشنبه اومد که اون روز سونوهای بیرون بسته بود و مجبور شدم برم خونه .جمعه حالم بد شد که یع دفعه افتادم به خونریزی و رفتم بیمارستان سوم شعبان که گفتن خانم بچه قلبش 8 هفته و چند روز وایستاده چون خون بهش نرسیده بخاطر غلظت خون . بعدش کورتاژ شدم . دوست خواهرشوهرم هم سونو انتی رفته بود که دکتر قانع تشخیص نداد بچه مشکل داره و بچه ش دنیا اومده و مشکل داره که شوهرش رفته بود مطب دکتر قانع دعوا.

من باردار بودم و توی 6 هفته لکه بینی پیدا کردم .بعد تو آزمایشام غلظت خون داشتم که باید آ اس آ میداد ...

درسته دکتر متبحر این منطقه نداره یا من نمیشناسم ن من پیدا نکردم شما اگر پیدا کردین به منم معرفی کنین

معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم🌹❤️🙏🏻

هر کدوم تحقیق کردین خوب بود به منم بگین . ولی دکتر کاشانیان که درمانگاه خاتم هستش سه روز در هفته هستش. بهتره . چون اگه یه موقع مشکلی داشته باشیم میتونیم بریم ولی دکتر رضایی که درمانگاه نکو هستش فقط روز یکشنبه فکر کنم میاد .