2777
2789
عنوان

لاغری سریع بعد از زایمان طبیعی

71 بازدید | 10 پست

دوستان تا جایی ک من اطلاع دارم بعد از زایمان ۳ماه بدن شروع ب ترمیم میکنه و اگ تو این ۳ماه برنامه ی مناسب و روش مناسب داشته باشی حتی میتونی از قبل بارداریتم خوشتیپ تر بشی

دوستان کارایی ک برای لاغری کردینو بهم بگین لطفا

و نظرتون راجع ب گن ساعت شنی چیه؟من شنیدم بهترین نوع گنه و خوب خیلی موثره

Be brave!the confident smile is the most beautiful thing on earth...

من شیرخودمو به بچه میدم اصلا هم رژیم نگرفتم،خیلی هم میخورم ولی ازقبل لاغرتر وبهترشدم

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شیرخودمو به بچه میدم اصلا هم رژیم نگرفتم،خیلی هم میخورم ولی ازقبل لاغرتر وبهترشدم

شیر خودتون براش کافیه؟من از الان استرس دارم اگ نیاز ب شیرخشک بود چی باید بهش بدم؟چ مارکی ؟!اصلا هیچی نمیدونم

شیر خودتون براش کافیه؟من از الان استرس دارم اگ نیاز ب شیرخشک بود چی باید بهش بدم؟چ مارکی ؟!اصلا هیچی ...

آره شیرم خوب بود الانم که 14ماهشه شیرم کم شده ولی خوبه چون غذاخورهم شده.

معمولا زایمان طبیعی که باشی شیرت خوب وزیاده

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
آره شیرم خوب بود الانم که 14ماهشه شیرم کم شده ولی خوبه چون غذاخورهم شده. معمولا زایمان طبیعی که باش ...

چیز خاصی استفاده نکردین واسه شیرتون؟

زایمانتون خوب بود؟من تنهام همیشه مامانم جنوبه نقشهس من شمال نقشع همیشه میترسم دردم بگیره نمیدونم چیکار کنم شاغلم هست نمیخوام مزاحمش بشم

چیز خاصی استفاده نکردین واسه شیرتون؟ زایمانتون خوب بود؟من تنهام همیشه مامانم جنوبه نقشهس من شمال نق ...

ببخشیدعزیزم الان آنلاین شدم،من کلا خوراکم خوب بود همه چیزمیخوردم.

راستش زایمانم سخت بود توی تاپیکام هست.

انشالله شمازایمان خوبی داشته باشید😍