2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دستام یخ میکنه، افت فشار دارم چند روزه، آب زیاد بخور و خودتو تقویت کن و استراحت کن، مامای من گفت ...

اره رفنم پيش ماما گفت فشارت پايينه مايعات بخور

الان يك هفته ايت خيلي حالم بد ميشه

خستتتتته ام

اره رفنم پيش ماما گفت فشارت پايينه مايعات بخور الان يك هفته ايت خيلي حالم بد ميشه خستتتتته ام

منم همینطور، خیلی بده، ولی به هر حال فشار پایین از فشار بالا خیلی بهتره، خدا کنه زودتر بگذره، من همش ضعف و سرگیجه میگیرم

منم همینطور، خیلی بده، ولی به هر حال فشار پایین از فشار بالا خیلی بهتره، خدا کنه زودتر بگذره، من همش ...

اوايل بارداري انقدر سخت نبود الان وحشتناك شده

من بارداری اولمه، باز شما میدونید چی طبیعیه من که هرچی میشه کلی میترسم

منم بارداري اولم هست

منظورم چند ماهه اول بارداري بود

منم دقيقا عين خودتم هر طوري ميشه انقدر ميترسممممم همش هم به همه ميگم يعني من خوب ميشم

منم بارداري اولم هست منظورم چند ماهه اول بارداري بود منم دقيقا عين خودتم هر طوري ميشه انقدر ميترسم ...

😅 من هرچی میشه نگران بچه میشم، همش هی یه روز تکوناش قویتره حالم خوبه، یه روز ضعیف میشه تا شب سکته می کنم، 

😅 من هرچی میشه نگران بچه میشم، همش هی یه روز تکوناش قویتره حالم خوبه، یه روز ضعیف میشه تا شب سکته م ...

نه بابا طوريشون نميشه

جاشون خوبه نگرانش نباش

شما خونه خودتي تنها يا پيش مامانت؟؟؟

من تنها خونه خودمم، مامانم اولاش که حالم بدتر بود چند روز اومد پیشم موند، بعد حوصلش سر رفت دیگه نیومد، خونه اونها هم برام سخته ترجیح میدم خونه خودم باشم

من تنها خونه خودمم، مامانم اولاش که حالم بدتر بود چند روز اومد پیشم موند، بعد حوصلش سر رفت دیگه نیوم ...

چه جالب

مامان منم يكم اومد ولي حوصله اش سر رفت 

منم خونه خودمم

ولي الان ديگه خيلي محيط يكنواخت و خسته كننده شده برام

شما اينطور نيستي؟؟؟

چه جالب مامان منم يكم اومد ولي حوصله اش سر رفت  منم خونه خودمم ولي الان ديگه خيلي محيط يكنوا ...

من یوگای بارداری میرم، خرید کردن رو هم تازه شروع کردم، فیلم می بینم و یکم هم میرم پیاده روی، خودمو سرگرم می کنم، آهان هر روز هم یه چیز تازه واسه اضطراب پیدا می کنم 😂😂