به نظرم نزن چون اگه باردارم باشی نشون نمیده حالت گرفته میشه
خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
16 روز بعد بزن اثرش رفته...من انقد درد داشتم ک زدم دیدم مثبته فکر میکردم اثر امپوله ولی دکتر گف ن دیگ ۱۶ روز گذشته مطمئنه
خداجونم...مرسی که هوای زندگیمو داشتی از اینجا به بعدم توکلم به خودته...مثل زمانی که گریه میکردم و تو با دستای مهربونت اشکامو پاک میکردی و خط خنده رو روی لبام طراحی میکردی....مثل لحظه ای که همسرم رو تو مسیر زندگیم قرار دادی تا من از چشمانش برق خوشبختی و عشق و احساس کنم و عاشقانه ترین زندگی رو باهاش بسازم....مثل وقتی که مادرمو شفا دادی وقتی که معجزه امام حسین و بهم نشون دادی مامانم کلا بیماریش از بین رفت...مثل وقتی که منو با خنده دخترم یکبار دیگه عاشق کردی..دخترم که چشماش مثل پدرشه و نگاهش دلمو میلرزونه و من و وامی داره تا یه بار دیگه نفس عمیق بکشم از ته ته دلم جایی که پر از پاکی و صداقته عمق وجودم لب بزنم..شکرت..شکرت که هوای زندگیمو داری تو بهترین همراه زندگیم هستی...😊😍 من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد