2777
2789
عنوان

کسی هست بچه اش ضعف عضلانی داشته باشه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 13165 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم هیچ کدوم از شما ها در مورد شیر بز چیزی نمیدونید منم نمیدونستم دختر خیلی کم وزن و لاغر بود همیشه هم زیر نمودار رشد بود هر آزمایشی هم بگید دادم هر دکتری هم میگفتن مؤثره بردم خوب نشد خیلی هم بد غذا بود اما خدا عم  بده دکتراکبری طب سنتی بردم گفت چاره بچه فقط شیر بز هست رفتم تو گوگل سرچ کردم نوشته بود 96 درصد ویتامین داره چقدر برای رشد نوزاد مفیده مثل شیر مادره فقط کافیه یه مطالعه کنید هیچ چیزی تو دنیا مفید تر از شیر بز نیست هم برای نوزادان هم برای مادرا هم مسن ها البته شیر اگر برای نوزاد میخواین حتما حتما از جایی بگیرید که شیردوشی جلوی شما انجام بشه تا خالص باشه و پاستوریزه نباشه اگر تهران هستید یه مزرعه تو شهریار تهران هست خیلی تمیزه و چون بزهاش فرانسوی هستن همه فصل ها شیر تازه دارن تو گوگل سرچ کنید لبنیات بز مروگل آدرس میاد اگه استفاده کنید اون وقت پی می‌برید چه گنجی هست شیر بز امتحان کنید ضرر نداره

فقط و فقط شیر بز بهترین راه حل و جایگزین داروهای شیمیایی هست  ضد آلرژی هست بخصوص کودکان حساس به پروتوین گاو و لاکتوز و چون حدود 96 درصد مواد معدنی و ویتامین داره برای نوزادان و سالمندان بسیار مفیده هم برای آقایون که مشکل نازایی دارن فقط کافیه خواص‌ شیر بز رو در گوگل سرچ کنید متوجه میشید بهترین هدیه خداونده خدا رو شکر که من برای بچم نتیجه گرفتم فقط باید از یه جای بهداشتی تهیه کنید مزرعه بز مروگل  رو از گوگل سرچ کنید همه فصل‌ها شیر داره و اینکه من خودم برای لکه های پوستم استفاده کردم واقعا عالیه حتی به‌علت بالا بردن سیستم ایمنی سلول های سرطانی هم از بین میبره بهترین جایگزین عرقیات و داروهای گیاهی هست

آره آزمایش خون گرفتیم.هم کم خونه هم کمبود ویتامین دی.دعاکنید خوب بشه.ممنون

سلام ببخشید میشه ب من کمک کنید پسر منم مشکل پسر شما رو داره 

چی شد پسرتون الان بهتره ؟ 

سلام ببخشید میشه ب من کمک کنید پسر منم مشکل پسر شما رو داره  چی شد پسرتون الان بهتره ؟

سلام پسر منم ۲۱ماهشه نمیتونه درست ببشینه نشستنی پاهاشو سیخ میکنه خودشو میده عقب بدنش شله یماهه راه افتاده ولی تعادل نداره چن قدم با سرعت میره میوفته خودم میدارم زمین رو پاش واینمیسه شول میکنه خودشو ولی خودش بلند میشه دکترم بردیم ام ار ای ازمایشش سالمه فقط نمیدونم چرا اینجوری شده تا یسالگی خوب میشست بعدا اینجوری شد.