2777
2789

من چند ماهه زیر گلوم غدد لنفاوی زده بیرون بشدت درد می کنه میزنه به گوشم چشمم کلن فقط یطرف سرم درد می کنه بخدا وقتی درد می کنه فقط دوس دارم بمیرم الانم درد می کنه گریه می کنم دکترم  رفتم فایده نداشت التماس می کنم ی راهی بگید😢😔خدا جونم دارم میمیرم

خنده ی تلخِ من از گریه غم انگیز تراست😔میشه ی صلوات برای ارامشم بفرستین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما دوباره برو دکتر شاید یه انتی بیوتیک دیگه بده غددلنفاوی خبلی حساسه نباید بیخیال باشی 

فقط،دوس دارم بمیرم مشکلاتم فقط این نیس کلی بدبختی دارم اخرش خودمو راحت می کنم

خدا نکنه چه مشکلی؟بیماری خاصی دارین خدا نکرده

نه عزیزم  ۲۰سالمه یساله ازدواج کردم  تو تاپیکام تاپیک داستان غم انگیز منو بخونید میفهمید چیا کشیدم😢😢😢خدایا صبر چقد دیگه

عزیزم تاپیک قبلیتو خوندم به احتمال زیاد سیستم ایمنی بدنت ضعیف شده خیلی اشتباه میکنی به خانوادت نمیگی  مرگ یه بار شیون یه بار بگو یا زندگی مستقل یا جدایی اگه شوهرت بدونه زندگیش داره خراب میشه مطمعن باش زندگیشو جدا میکنه زنگ بزن مشاوره 1480 رایگان هست بهت راهکار میدن به خدا خودم دختر تو سن شما دارم  اگه شرایط شما رو داشت نمیزاشتم یه روز اونجا باشه 

عزیزم تاپیک قبلیتو خوندم به احتمال زیاد سیستم ایمنی بدنت ضعیف شده خیلی اشتباه میکنی به خانوادت نمیگی ...

خدا نکنه هیچکس حتی ی لحظه شرایطه منو داشته باشه ایشالله دخترت خوشبخت ترین بشه ابجی 😢

امیدوارم مشکلاتت خیلی زود حل بشه به ارامش برسی عزیزم

انشالله ابجی هروقت تونستی برا من ی کوچولو دعا کنی اجرت با امام حسین😔

https://www.darmankade.com/doctor/1036/دکتر-سیدحسین-دهقان-منشادی-فوق-تخصص-غدد-کودکان

خیلی ممنونم خدا خیرت بده