2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم مشاور بهم گفت که شوهرم گفته بهش شوهرم کارش جوریه که میتونه

عزیزم من جای تو باشم تمام گذشته رو براش تعریف میکنم

بلاخره تو بین اون و بقیه. اون انتخاب کردی. 

گذشته هرکس به خودش مربوطه مهم الآنه. 

دو راه هم پیش روش میزارم 

1.یا با اعتماد کامل میاد باهام زندگی میکنه و هیچ وقت دیگه گذشته ام رو توی سرم نمیزنه. من ام هرچی اون بگه قبول میکنم. 

2.یا اینکه بخواد بهم بی اعتماد باشه و همش منو تحت فشار بزاره. میخوام که طلاقم بده. 

من واقعا نمیتونم با کسی که بهم اعتماد نداره زندگی کنم. 

من طراحی سایت شخصی، فروشگاهی، شرکتی، انجام میدم با قیمت مناسب.هر نمونه ای که بخواین طراحی میکنم. 
بیخیال دختر.یه فکری واس زندگیت کن. من میگم باید باهاش حرف بزنی.بدون توهین قضاوت و...

بابام بهش گفته من بهش پیام میدم جواب بده گفته پیامی نده من حرفامو تو اس ام اس نوشتم اگر قبول داره اونارو بیاد

من متولد آبانم. سر غرور لعنتیم کسی رو که خیلی دوسم داشت از دست دادم. هنوز که هنوزه آه اش توی زندگیمه. یا اینکه 32 سالمه و ظاهر خیلی خوبی هم دارم هنوز مجردم. تاحالا دوبار تا پای نامزدی رفتم. ازدواج ام هربار بهم میخوره. آه‌ اش زندگیمو گرفته

من طراحی سایت شخصی، فروشگاهی، شرکتی، انجام میدم با قیمت مناسب.هر نمونه ای که بخواین طراحی میکنم.