2777
2789
اسمتون و چی بنویسم؟ 

کوثر

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

من میخونم. حتی اطلاعم ندم میخونم.

فقط روزی یه بار زیارت عاشورا بخونم؟

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
@ژپتو     @m_h_k     @متینا97     سلام. چله زیارت عاشورامون از ...

چشم🤗

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
شما ها به ترتیب نفر 20 و 21 و 22 هستید.  نرجس، متینا، کوثر @ژپتو     @متینا97 ...

اره عزیزم..

حتما

ایشالله از فردا شروع میکنم عزیزم 😊

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏

@ژپتو  

@متینا97  

@m_h_k  

ببخشید هی صداتون میکنم

خواستم بگم کلا 40 نفریم هر روز به نیت یکی از چهارده معصومم هست یعنی ثوابش به اون امام هدیه میشه پیامبر و حضرت زهرا و 12 امام. 

20 به اسم نرجس خانم هست ثوابشم هدیه میشه به امام سجاد

21 به اسم متینا خانم ثوابشم به امام باقر 

22 به اسم کوثر خانم ثوابشم به امام صادق