2777
2789

سلام دوستای گلم. یه سوال دارم. 

شماها که به لطف خدا مامان شدین، هیچ کدومتون بودین که سر موعد پریودتون لکه ببینین ولی باردار بوده باشین؟

نه من نداشتم دیگه کلا خدارو شکر

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براسلامتی خونوادم بخونید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله .من دقیقا روز موعدم.لکه که چه عرص کنم خونریزی داشتم تا یکروز .

فکر میکردم پریود شدم.

بعد یکروز کم کم قطع شد

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
بله .من دقیقا روز موعدم.لکه که چه عرص کنم خونریزی داشتم تا یکروز . فکر میکردم پریود شدم. بعد یکروز ...

واااای راست میگی؟ عزیزم من دیروز موعدم بود. طبق معمول با لکه شروع شد ولی امروز صبح که بیدار شدم کاملا قطع شده بود، حتی رو دستمال هم نبود. اما الان دوباره کمی لکه دیدم اما نوارم اصلا کثیف نمیشه. شما لکه هات چه رنگی بود، اصلا حالت خونی داشت؟

عزیزم اولش که متوجه شدی بارداری، تاخیر داشتی، بعدش لکه بینی داشتی یا از اول سر موعدت لکه بینی داشتی؟

انگار ۴ روز بود فهمیدم باردارم . پریودم زیادی منظم نبود کیست اندومتریوز داشتم

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
خداروشکر گلم. ان شاءالله دوران بارداری شیرینی داشته باشی.

مرسی عزیزم همچنین😍😘

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براسلامتی خونوادم بخونید
من هفته ۹وخشتناک خونریزی کردم و لخته دفع کردم،چند ووز بعدشم لکه بینی،شکر خدا بچم هم سالم و صحیح دنیا ...

الحمدالله. ممنون راهنماییم کردی گلم. دعام کن عزیزم

واااای راست میگی؟ عزیزم من دیروز موعدم بود. طبق معمول با لکه شروع شد ولی امروز صبح که بیدار شدم کامل ...

بله کاملا خون رقیق بود زیادم بود.بعد یکروز لکه قهوه ایی شد و بعد کم کم تموم شد

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
ن تا 2 ماه پربود میشدم اما کم در حد لک اا ماه دوم نصف روز  خونریزی کردم  که آمپول و شیاف پ ...

ممنون عزیزدلم بابت راهنماییت. دعام کن. نمی‌دونم باردارم یا نه

بله کاملا خون رقیق بود زیادم بود.بعد یکروز لکه قهوه ایی شد و بعد کم کم تموم شد

عزیزم بابت راهنماییت ممنونم. برام دعا کن. خیلی وقته منتظرم. نمی‌دونم باردارم یا بازم توهمه