2777
2789
عنوان

رابطمون بعد چهارسال رسید ب آخرش💔بیاید تعریف کنم بگید حق داشتم یان

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 28 پست
برای من ۶ سال بود گلم چقدررر دایی ام و خانوادم باهام حرف زدن ، چقدر می‌خواستند من را متوجه اشتباهم ...

ینی عزیزم میگی مقصر این وسط کی بود؟ایا من حق داشتم ی شوهر اینطوری نخواسته باشم یا باید میپذیرفتم و کنار میومدم با این مسائل؟

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی عزیزم میگی مقصر این وسط کی بود؟ایا من حق داشتم ی شوهر اینطوری نخواسته باشم یا باید میپذیرفتم و ک ...

اگر انتخابت اون ادم بود

باید شرایطش رو میپذیرفتی

که باتوجه به نفرت ازین مساله پذیرفتن شرایط برای شما کار بسیار سختی بود و زندگی مشترک سراسر تحمل میشد...

باید کسی رو انتخاب کنی که با قول و قرار و شرط و شروط وارد زندگی نشه

از اول همونی باشه که تو میخوای

چرا که زندگی هزار تا  پایین بالا داره

ممکنه از هم دلخور بشین و قول و قرارا معنی خودشونو از دست بدن

اون وقت با یه بچه وسط زندگی میخواستی چ کنی...

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

ّبهترین کارو کردی کات کردی فقط حواست بشه اومد برا آشتی و دوستی دوباره قبول نکنی این از اون پسرای لاشیه (ببخشدا واقیتو گفتم)برا خوشگذرونی میخوادت  وقتی اهل قلیون و سیگارو رفیقه یعنی بدرد ازدواج و عشق و عاشقی نمیخوره باهاش آینده ای نداری پسری که دختریو بخواد چهار سال باهاش دوستی نمیکنه نهایتا بعد 1 سال میاد خواستگاری

زن بودن خیلی قشنگه چیزیه که شجاعت تموم نشدنی می خواد، جنگی که پایان نداره خیلی باید بجنگی تا بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه به وجود نیومد اون روز یک قدرت با شکوه بوجود اومد که بهش می گن نافرمانی.

خب الان دلیلت واسه موندن باهاش چیه دقیقا؟

اینطور ک تو گفتی ن پول داره نه خانوادش درس حسابین اخلاقشم ک مشخصه دیگ همه میدونن پسری ک قید دوستاشو نمیزنه قلیونو پارکو اینستا و چت با دخترا نشونه یه پسر لاته...حالا خیلی کاراشم تو اصلا خبر نداری...عزیزم دورشو خط بکش خودتو بدبخت نکن حیف نکن خودتو...بعدشم یواش یواش از دل مامان بابات در بیار...این پسر ارزش هیچی نداره

لایک نکنیننننن
خب الان دلیلت واسه موندن باهاش چیه دقیقا؟ اینطور ک تو گفتی ن پول داره نه خانوادش درس حسابین اخلاقشم ...

اره دقیقاااا ینی خیلی سخته ها چهارسال عمرتو بزاری ب پاش و دل خانوادتو بخاطرش بشکنی و کلی تو سری بخوری بخاطرش اخرشم اینطوری تورو بفروشه ب دوستاش الانم بخدا انقدددد هرشب با دوستاش بیرونه و تو اینستا همش ی سره فقط از خودش عکس میزاره و اصلا نبودمو حتی حس نمیکنه خیلی دلم شکسته خیلی😔

بعدشم اگه میتونی شماره گوشیتو عوض کن اکانتاتم عوض کن...کلا یه کاری کن دیگ پیداتم نکنه...ادرس خونتونو ...

گوشیم ک پیش بابامه بخاطر اون عوضی حتی گوشیم ندارم..این گوشی مامانمه..اره ادرس خونمونو داره ولی وقتی گوشیمم بگیرم خط جدید میخرم

گوشیم ک پیش بابامه بخاطر اون عوضی حتی گوشیم ندارم..این گوشی مامانمه..اره ادرس خونمونو داره ولی وقتی ...

میتونی آنفالوش کنی ن پستاشو ببینی ن استوریاشو اینجوری آروم میشی...تجربه اس دیگه عوضش بعدا بهتر انتخاب میکنی...این پسره ام چوبشو میخوره ⁦☺️⁩تا میتونی با دوستات برو بگرد حالا😂

لایک نکنیننننن
میتونی آنفالوش کنی ن پستاشو ببینی ن استوریاشو اینجوری آروم میشی...تجربه اس دیگه عوضش بعدا بهتر انتخا ...

اره اتفاقا دیروز انفالوش کردم و همه چیزایی ک خریده بود واسم ریختم دور هرچند سخت بود اما اون واقعا بد کرد درحقم..😔

اره اتفاقا دیروز انفالوش کردم و همه چیزایی ک خریده بود واسم ریختم دور هرچند سخت بود اما اون واقعا بد ...

آفرین...فک کن پس فردا با یه بچه تو بغلت شوهر معتاد و آس و پاس میرفتی درخواست طلاق بدی...زندگیتو نجات دادی

لایک نکنیننننن
آفرین...فک کن پس فردا با یه بچه تو بغلت شوهر معتاد و آس و پاس میرفتی درخواست طلاق بدی...زندگیتو نجات ...

خودمم قبول دارم ک بهترین تصمیمو گرفتم

اما یچیزی ک خیلی از بابتش نگرانم اینه ک ما رابطمون در حد چت و تلفن نبود و بوس و بغل هم داشتیم😔میترسم تو اینده نتونم دیگ اصلا ب کسی دل ببندم یا همش اون تو ذهنم باشه و کارایی ک کردیم باهم واقعا نگرانم

خودمم قبول دارم ک بهترین تصمیمو گرفتم اما یچیزی ک خیلی از بابتش نگرانم اینه ک ما رابطمون در حد چت و ...

ن نگران نباش دیگه همه اینا رو دارن همه دوستام اینجورین تازه یکی دوبارم کات کردن رفتن با یکی دیگه عادیه

لایک نکنیننننن
ن نگران نباش دیگه همه اینا رو دارن همه دوستام اینجورین تازه یکی دوبارم کات کردن رفتن با یکی دیگه عاد ...

مرسی عزیزدلم بابت دلگرمیات❤