2777
2789

حواسم نبود ریختم سینک لکه شد

چیکار کنم؟!

لایک نکن مرسی اه❤️روی سنگ قبرم بنویسید خدا بیامرز خیلی کارها میخواست بکنه ولی...پول نداشت😭😢قبل از اینکه منو قضاوت کنی مطمئن شو آدم بی عیبی هستی😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وايتكس يا جرمگير؟

نه وایتکس🙄

لایک نکن مرسی اه❤️روی سنگ قبرم بنویسید خدا بیامرز خیلی کارها میخواست بکنه ولی...پول نداشت😭😢قبل از اینکه منو قضاوت کنی مطمئن شو آدم بی عیبی هستی😍
وایتکس که لک نمیندازه.. من همیشه برای براق شدن سینک وایتکس میریزم

نه لکه شده نمیره اصلا

نه وایتکس🙄

جالبه اخه خواهرم سينكشو با وايتكس ميشوره ميگه برق ميندازه

عزيزم جلاسنجو امتحان كن احتمال داره لكشو ببره

ي چيزه مثل پماد ارزونم هست ٥ تومن ايناس

خيلي بايد بسابيش با جلاسنج ك سياهيش دربياد

جهالت بیش از دانایی احساس سرخوشی و امنیت ایجاد می کند.

منم همیشه سینگمو با وایتکس میشورم خیلیم تمیز میشه😎

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براسلامتی خونوادم بخونید

من این خونه رو که تحویل گرفتم سینک پر از رد سیییییاه جرمگیر بود یعنی گریه دار بود میگفتم سینک رو بکنم بندازم دور. ولی رفتم سمباده خیلی نرم که به نازکی کاغذه گرفتم هی لیمو ترش کشیدم به دیواره سینک سمباده کشیدم، بعدشم با پنبه جلاسنج بهش مالیدم و شستم همه سیاهیای جرمگیر رفت که رفت سینکم بررررق افتاد

منم همیشه سینگمو با وایتکس میشورم خیلیم تمیز میشه😎

آره خواهرم خيلي تعريف ميكنه

ولي من تا حالا اينكارو نكردم ميترسم سينكم ي لايه از روش بره و باصطلاح عادت كنه

با تركيب پودر لباسشويي و نمك ظرفشويي و سيف كرمي ميشورم برق ميفته

جهالت بیش از دانایی احساس سرخوشی و امنیت ایجاد می کند.