2777
2789
عنوان

قشنگ ترین...

261 بازدید | 17 پست

قشنگ ترین مداحی که شنیدین و واقعا دلتون سوخت چی بوده؟

من پیغام کربلا از محمود کریمی

دل میزنم به دریا سلحشور

شمام بگین

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مداحیای الان بیشتر شبیه اهنگای عروسین😐 رقصت میاد بیشتر تا گریه

آها دقیقا

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
تو دل باروووووون زیارتنامه میخونه ...

از کیه

آها نمیشه باورم محمود کریمی واااااای خیلی غم انگیزه ما شب های بله برون شلمچه بودیم آخر مراسم اینو گذاشتن ینی خییییییلی حس خوب وغم انگیزی داشت

بروید و حسین و دردهایش را به حال خود بگذارید غمگین ترین جمله ایه که شنیدم و خیلی با این یه جمله گریه کردم😔

اما مداحی    ای اسیران عمه را یاری کنید   

جای او بر من عزاداری کنید 

اینم قشنگه فکر کنم برای هلالیه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
یه مداحی قدیمی بود از کویتی پور میخوند عمه بابایم کجاست خیلی قشنگ و دردناک بود

خیلی تنها نوحه ایه که باهاش گریه کردم

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!