2777
2789
عنوان

خانما تو روخدا کمکم کنید😢😢

208 بازدید | 21 پست

هشت هفته هست بارداریم دیشب و امروز بعدازظهر با همسرم نزدیکی داشتم الان یکم لکه بینی دارم چیکار کنم؟😢😢

شما هم اینجوری شدین تاحالا توروخدا کمک کنید؟

من که از اول بارداریم نزدیکی نداشتم ولی معمولا کسایی که نزدیکی دارن لکه بینی پیدا میکنن استراحت کن اگه شیاف سیکلوژست داری استفاده کن خوب میشی

خدا جونم شکرت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعالیتتون از غیرباردارا خییییییلی بیشتره

بخودت اسیب نرسونی

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

عزیزم چه خبره این همه؟خوبه یکم خویشتن دار باشی ها!

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
میگم ینی رابطه برقرار نکن ک ایجوری بشی

خب اون موقع دیگه شوهرم خواست منم تا اونموقع هیچ علائمی نداشتم قبول کردم بعداز اونم که خداروشکر یکم اومد بعد قطع شد الانم که ۱۳ هفتم خوبم

آره کلا استراحت مطلقم ولی خداروشکر الان خوبم و دیگه لکه بینی ندارم

ان شالله بخیر گذشت و چیزی نبوده مواظب خودت باش

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍