2777
2789
عنوان

چاقی صورت عرض چن روز

374 بازدید | 24 پست

خانررارراهررارراهکارچاقی صورت درعرض چندروزرودارین بیاین تجربه هاتونو بگین خاهشن

میشه واسه روح داداش جون مرگم صلوات بفرسین😭😭😭همش بیس و یک سالش بود و یدفعه ایست قلبی کرد و پر کشید از این دنیای لعنتی😭😭😭قدر کنار هم بودنو بدونید بچه ها شاید فردایی نباشد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط املایی شد شرمنده

میشه واسه روح داداش جون مرگم صلوات بفرسین😭😭😭همش بیس و یک سالش بود و یدفعه ایست قلبی کرد و پر کشید از این دنیای لعنتی😭😭😭قدر کنار هم بودنو بدونید بچه ها شاید فردایی نباشد  

پودر جوانه گندم یاخودجوانه ده دقیقه بعدازشام وناهارچهارپنج روزه جواب میگیری درصورت ادامه بیشترج میگی ...

پودرجوانه گندم یعنی چن روزه اثرمیکنه؟؟؟بازگشتم داره

یکی از دوستان من هرشب ۳قاشق شیرخشک بیومیل را با شیر مخلوط و میل میکنه.صورتش خیلی بهترشده بدون اینکه ...

اینو شنیده بودم اما می ترسم بدنمم چاق بشه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

عروسی برادرشوهرمه میخام فقط یکم تپل شم تا ماه بعد ولی هرکاری میکنم نمیشه دیگه درمونده شدم

دگزا بزن😐من سرماحورده بودم دکتر برام تجویز کرد صورتم‌پف کرده بوداااااا انقد خوشگل شده بودم حیف سریع ...

دگزا حاوی کورتون هست و یکی از موارد جدی ایجاد کننده پوکی استخوان هست.

پودرجوانه گندم یعنی چن روزه اثرمیکنه؟؟؟بازگشتم داره

من یه هفته میخورم قشنگ اثرشو دیگران میبینن اگرقطع کنم می‌ره ولی چون نه مضره نه قیمت بالایی داره ازعطاری پودرشو خریدم جوانشم خودم سبز میکنم که همیشه استفاده کنم دیگه چه میشه کردیابایدصورت لاغرموتحمل کنم یا دوقاشق جوانه که مفیدم هست

اینو شنیده بودم اما می ترسم بدنمم چاق بشه 

عزیزم اتفاقا دوستم اضافه وزن هم داره اما تاثیری روی وزنش نگذاشته.ایشون گفتن اگر بیشتر از۳قاشق بشه چاق میکنه.البته بنده شخصا انجام ندادم و فقط نقل قول کردم لذا تصمیم نهایی با خودتونه.موفق باشی دوست عزیزم🌺

که رمز ماست ایستاده مردن🕊