خانررارراهررارراهکارچاقی صورت درعرض چندروزرودارین بیاین تجربه هاتونو بگین خاهشن
میشه واسه روح داداش جون مرگم صلوات بفرسین😭😭😭همش بیس و یک سالش بود و یدفعه ایست قلبی کرد و پر کشید از این دنیای لعنتی😭😭😭قدر کنار هم بودنو بدونید بچه ها شاید فردایی نباشد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میشه واسه روح داداش جون مرگم صلوات بفرسین😭😭😭همش بیس و یک سالش بود و یدفعه ایست قلبی کرد و پر کشید از این دنیای لعنتی😭😭😭قدر کنار هم بودنو بدونید بچه ها شاید فردایی نباشد
پودر جوانه گندم یاخودجوانه ده دقیقه بعدازشام وناهارچهارپنج روزه جواب میگیری درصورت ادامه بیشترج میگی ...
پودرجوانه گندم یعنی چن روزه اثرمیکنه؟؟؟بازگشتم داره
عروسی برادرشوهرمه میخام فقط یکم تپل شم تا ماه بعد ولی هرکاری میکنم نمیشه دیگه درمونده شدم
پودرجوانه گندم یعنی چن روزه اثرمیکنه؟؟؟بازگشتم داره
من یه هفته میخورم قشنگ اثرشو دیگران میبینن اگرقطع کنم میره ولی چون نه مضره نه قیمت بالایی داره ازعطاری پودرشو خریدم جوانشم خودم سبز میکنم که همیشه استفاده کنم دیگه چه میشه کردیابایدصورت لاغرموتحمل کنم یا دوقاشق جوانه که مفیدم هست
عزیزم اتفاقا دوستم اضافه وزن هم داره اما تاثیری روی وزنش نگذاشته.ایشون گفتن اگر بیشتر از۳قاشق بشه چاق میکنه.البته بنده شخصا انجام ندادم و فقط نقل قول کردم لذا تصمیم نهایی با خودتونه.موفق باشی دوست عزیزم🌺