2777
2789
عنوان

کار در منزل

224 بازدید | 18 پست

به تعدادی نیروی خانوم و اقا جهت کار در منزل نیازمندیم فقط کافیه بتونید با گوشیتون کار انجام بدین،ثبت نام به صورت رایگانه برای اطلاعات بیشتر تل یا واتساپ پیام بدین

Fb7171@

چراهمش می گید تل یاواتس آپ بابامن هیچ کدوموندارم همین جاتوضیح بدیددیگه

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستگاههای برش cnc برای ایجاد برش روی انواع فلزات - دستگاه Cnc سنگ برای ایجاد نقوش و حکاکی روی سنگهای تزیینی و مجسمه سازی . دستگاه برش پلاسما برای برش دهی فلزات - ساخت دستگاه cnc برای انواع متریال . کلیک کنید.