2777
2789
عنوان

از چاقی شکمی خسته شدم چی کنم؟

3058 بازدید | 16 پست

من هر یک کیلو که به وزنم اضافه میشه بدون شک جاش در شکم و پهلوهامه یعنی هییییچ جام چاق نمیشه جز شکمم که مثل باردارها میشه . اگه تجربه ای دارید بگید استفاده کنم که چطوری هم از خوردن غذاها لذت ببرم هم چاقیم تو شکم جمع نشه 🤔🤔

منمممم. دیگه بدم میاد غذا بخور. شنیدم حلقه خوبه

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبوس برنج خیلی خوبه خودم استفاده کردم چون به مرور اشتها رو کم میکنه و کم کردن وزنتم باهاش هیچ ضرری نداره برنج و نون لواش رو کلا حذف از وعده غذایی ت هر روز اگه پیاده روی میری یه بطری تخم شربتی درست کن ببر جای اب بخور وقتایی ک تشنه ت میشه سعی کن غذاهای سرخ کردنی اصن نخوریو بیشتر بخار پز باشه

اینا تجربه ی من تو کم کردن وزنمه با این روش تو یه ماه از ۷۵ کیلو شدم ۶۴

اما الان چون وزن کم کردم باید برم باشگاه ک هیکلم شل نشه

امیدوارم برا تو هم جواب بده عزیزم♥️🔥

شیطان میدانست آدم نیستیم ^_^ سجده نکرد:)
بدنسازی رو آدم ول کنه بدهیکل میشه

اصلا این طور نیس...شما وقتی ورزش رو ول کنی و بخوری فرقی نمیکنه چی باز بد میشی‌...اتفاقا بدنسازی با عضله سازی باعث میشه سوخ و ساز بالا بره و دیرتر وزن برگرده

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
سبوس برنج خیلی خوبه خودم استفاده کردم چون به مرور اشتها رو کم میکنه و کم کردن وزنتم باهاش هیچ ضرری ن ...

ممنون عزیزم از راهنماییت ولی من وزنم بالا نیست من وزنم ۶۱ هست تو تابستون رژیم گرفتم ولی برای چاق شدن . وزنم زیاد شد ولی همش جمع شد تو شیکمم 😔

سبوس برنج خیلی خوبه خودم استفاده کردم چون به مرور اشتها رو کم میکنه و کم کردن وزنتم باهاش هیچ ضرری ن ...

تخم شربتی چه تاثیری داره؟

❤تا خدا بنده نواز است     به خلقش چه نیاز......❤
ممنون عزیزم از راهنماییت ولی من وزنم بالا نیست من وزنم ۶۱ هست تو تابستون رژیم گرفتم ولی برای چاق شدن ...

ببین تنها راه اب کردن چربیهای شکم ک خیلی خوبه و ضرری نداره یا حلقه س یا دراز نشست پس به نظرم سعی کن غذاتو هم در کنار این دو تا کم کنی 

چون فایده نداره تو از اون ور با ورزش کالری بسوزنی دوباره شام و نهار زیاد بخوری بیاد سر جاش

پس بدون این دو مکمل همن سعی کن رعایت کنی

خدا رو شکر چاقم نیستی ک راحت میتونی زود وزن کم کنی

تخم شربتی چه تاثیری داره؟

چربی سوزه عزیزم

من برا خودم درست میکنم تو بطری میزارم یخچال تشنم شد میرم میخورم نه اینکه اب نخورما میخورم اما بیشتر تخم شربتی

سبوس برنج قیمتی هم نداره من از عطاری خریدم ۱۵ تومن ولی واقعا خدا خیرش بده فروشنده رو ک بهم معرفیش کرد😍

چربی سوزه عزیزم من برا خودم درست میکنم تو بطری میزارم یخچال تشنم شد میرم میخورم نه اینکه اب نخورما ...

تخم شربتی زیاد خوردنش ضرر نداره؟

❤تا خدا بنده نواز است     به خلقش چه نیاز......❤
چربی سوزه عزیزم من برا خودم درست میکنم تو بطری میزارم یخچال تشنم شد میرم میخورم نه اینکه اب نخورما ...

سبوس برنج چ جوری باید مصرف کرد میشه بگین

یا کاشف الکرب(ای برطرف کننده غم)
سبوس برنج چ جوری باید مصرف کرد میشه بگین

صبح ناشتا قبل از صبحانه هر روز بخور

یه هفته بخور یه هفته نخور

تو خورشت یا ماست هم میتونی بریزی بخوری اما اونجوری اثرش بهتره