2777
2789
عنوان

مدروکسی پروژسترون

581 بازدید | 11 پست

سلام خانما.مم در اقدام برای بارداری هستم دکترم برام لترزول و روزی ی دونه متفورمین و مدروکسی پروژسترون تجویز کرد که از روز ۱۵  قاعدگی تا ۲۵ قاعدگی بخورم الان روز ۲۱ قاعدگی ام و تکرر ادرار دارم چند روزه کسی قرص مدروکسی خورده تکرر ادرار داشته باشه باردار هم باشه؟یا عوارض قرصه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متفورمین ۱۰روز بیشتر نخوردم الان فقط مدروکسی میخورم

اخه من دائم میخورم و دقیقا هم تهوع دارم هم تکرر ادرار هم درد سینه همش فکر میکنم باردارم😓

میخواهم بهترین باشم 🙌
اخه من دائم میخورم و دقیقا هم تهوع دارم هم تکرر ادرار هم درد سینه همش فکر میکنم باردارم😓

شما چند وقت اقدامی؟من روزی یکی می‌خوردم بعد غذا خداروشکر احساس بدی پیدا نمی‌کردم.شما مشکلت چیه؟

شما چند وقت اقدامی؟من روزی یکی می‌خوردم بعد غذا خداروشکر احساس بدی پیدا نمی‌کردم.شما مشکلت چیه؟

پلی کیستیک هستم ،ماه دوم دارو درمانی

من با کلموفین میخورم ،روزی دوتا متفورمین میخورم خیلی معدم اذییت شده به شدت رفلاکس گرفتم

میخواهم بهترین باشم 🙌
پلی کیستیک هستم ،ماه دوم دارو درمانی من با کلموفین میخورم ،روزی دوتا متفورمین میخورم خیلی معدم اذیی ...

من خودم رفلاکس دارم استرس گرفته بودم اوضام بدتر نشه.اما با معده خالی اصلا نخور بعد غذا قرصاتو بخور که تهوع هم نگیری.ببین اگر‌همت کنی چاره ی پلی کیستیک فقط ورزش با متفورمینه.ورزش میترکونه کیستو ثابت شده و نام که بیاد پایین دیگه حله

من خودم رفلاکس دارم استرس گرفته بودم اوضام بدتر نشه.اما با معده خالی اصلا نخور بعد غذا قرصاتو بخور ک ...

بعد از غذا،قبل از غذا هر کی بگی خوردم ولی انقدر اسید معدم سیاد شده که حد نداره،یعد به شدت هم بی اشتهام کرده 

الان دوفاستون رو شروع کردم ببینم پریود میشم یا نه ولی دل درد پریودی دارم بعید میدونم این ماهم حامله شده باشم

میخواهم بهترین باشم 🙌
بعد از غذا،قبل از غذا هر کی بگی خوردم ولی انقدر اسید معدم سیاد شده که حد نداره،یعد به شدت هم بی اشته ...

متفورمین  ۲۰ تایی  بخر  تو هر ورقش  ۲۰ تاست  المانیه  ... منم  از اون دهتای خوروم اینجوری شدم   بعد اینو خوردم    فقط چون اب بدن و متفورمین کم میکنه   نخوردم

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔