2777
2789
عنوان

غیبت میکنین بیاین جوابتونم بگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1859 بازدید | 221 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستم اووووووووووج بیخود بودن سوالو برسونم متوجه شده باشی پایینش نوشتم حالا فهشم بدی ارزش داره پس ...

حالاکه خودت گفتی فحشم بدی ارزش داره پس دیگه احتیاجی به تاپیک زدن واین حرفا نبود اول اینکه خودت اجازه فحش وتوهین به خودت رودادی دوم من اصلاتوی اون تاپیک اولی نبودم بعد تویه تاپیکی دیدم خانومه نوشته بود این خانومه چرابامن اینجوری حرف زدرفتم.گلم من نمی دونم اون خانومی که اون همه مشکل داشت وبچه دارشده بودشمابودی یاکس دیگه...اما به نظر من وقتی حامله است وقتی بابای بچه اون قدربده که بچه خوشبخت نمیشه وتواین زندگی بیچاره میشه 

میشه که مادرش سقطش کنه وباعث خراب شدن دنیای یه آدم نشه اون بچه نیادبه دنیابهتره تااینکه بیادوهزارویک مشکل ودرگیری داشته باشه

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞

برو  خانم حال داری من فقط خواننده بودم یکی صدات کرد گفتم نکن دعوا میشه برو خدا روزیت رو جای دیگه حواله کنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان با استارتر بودی؟

اره عزیزم یکی تاپیک زده بود چند تا اسکرین گذاشته که ایشون ناسزا گفتن بعد چند نفر ایشون رو صدا زدن گفتم نکنید دعوا میشه حالا ایشون طلبکار شده به من چه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اره .خیلی حرکت بدی بود و تایپیک متشنجی شد

من رفتم اصلا از تاپیکهای دعوا بشه خوشم نمیاد

بیا بیا بیا منو بکش بیا منو گارد بگیر😂😂😂😂😂😂

بیاجرم بده بیاپارم کن😂😂

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
عزیزم قسمتت این بوده خودتو ناراحت نکن

اره .یادمه درسته ک اوایل خیلی هم ککم نمیگزید اما ب مرور ناراحت شدم و غصه خوردم یه نفر یه حرفی زد ک بد با دلم نشست.گفت ک اگه قسمت هم باشین ده سال دیگه م شده خدا سرراهم میذارتتون و بهم میرسین.یا یادمه مادرم میگف پدرش جواب رد ب بابام داده بوده اما باز برگشتن و قسمت هم شدن.همیسه بهم میگف قسمت هم باشین میشه

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی