2777
2789
عنوان

چقد پول میخوای تو زندگیت تا مشکلت حل بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 93 پست

پول لازم ندارم 

دلم گردش وتفریح میخواد دلم می نی نی میخواد حاضرم هر چی دارم بدم خدا بهم بچه بده

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بقدر خرید خونه حیاط دار. یه ماشین معقول. یه پس اندازی که سودش خرج روزمرگی در بیاد

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
پول لازم ندارم  دلم گردش وتفریح میخواد دلم می نی نی میخواد حاضرم هر چی دارم بدم خدا بهم بچه بد ...

ایشالا خدا بهت میده

در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                   گو همه چشم جهان رو به سرم بشتابید .....
یوقت مرغ آمین داره الان از بالای سرم رد میشه پس من ۳۰ملیارد پول میخوام🤪😻

😂😂😂😂😂😂

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....

درحد رهن یه سوییت واسه خودمو دخترم که بتونم از أین دیوانه دوقطبی طلاق بگیرم برم خودم بعدش میرم سرکار صبح تا شب جون میکنم کارگری میکنم بزرگش میکنم.یعنی درحد۱۰,۲۰,تومن چقد من بدبخت ودرمونده ام

خدایا بگو دقیقا میخوای با زندگیم چیکار کنی شاید بتونم کمکت کنم😞