2777
2789
چرا اسپرم رو گرفتن ینی ممکنه هر بار بدتر شخ؟ 

ممکنه مولا شوهرمن یه بارده ملییون اسپرم داشت اشتباه کردیم فریز نکردیم صفرشد

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی به گرید نداره بیشتر وضیت رحم مهمه من خودم دوبار با کیفیت ا انتقال دادم منفی شد اما یه خانمی با ...

خداکنه فکروخیال دست ازسرم برنمیداره توسری های اول انتقال چون زیاد سردرنمیاوردم کمترعذاب میکشیدم

چرا اسپرم رو گرفتن ینی ممکنه هر بار بدتر شخ؟ 

محض احتیاط گفتن شاید بدتر بشه.. البته من فک میکنم شوهرم بخاطر قرص و سیگارو آبجو و یه خورده داروی گیاهی گرمی ک خورده بود انقد وضعش بد شد وگرنه اینجوری نبود مشکل ژنتیک نداشت... گرمی زیادم خوب نیس خیلی گرگرفتگی داشت یعنی بدنش آتیش می‌گرفت ولی الان دیگه اونجوری نیس  امیدوارم بهتر شده باشه

محض احتیاط گفتن شاید بدتر بشه.. البته من فک میکنم شوهرم بخاطر قرص و سیگارو آبجو و یه خورده داروی گیا ...

سلام گلم، من هم شیرازی هستم و با دکتر مددی پروسه آی وی اف شروع کردم، ممنون میشم دوستی رو قبول کنید تا از تون سوال بپرسم، ممنونم، مریم هستم 

رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ وَ اجْعَلْ لِی مِنْ لَدُنْکَ وَلِیّاً یَبَرُّ بِی فِی حَیَاتِی وَ یَسْتَغْفِرُ لِی بَعْدَ وَفَاتِی وَ اجْعَلْهُ خَلْقاً سَوِیّاً وَ لَا تَجْعَلْ لِلشَّیْطَانِ فِیهِ شِرْکاً وَ لَا نَصِیباً اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَغْفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیْکَ إِنَّکَ أَنْتَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ
سلام عزیزم انتقال دادی ؟؟ چقدر هزینه انتقالتون هستش؟

سلام بله انتقال دادم ومنفی شد

هزینه اش بستگی به مشکلت داره اگه جنین فریز داشته باشی انتقال جنین ۲وخورده ای ...ولی اگه بخوای تخمک کشی بشی وای واف انجام بدی تقریبا باداروها ۱۵ملییون

سلام بله انتقال دادم ومنفی شد هزینه اش بستگی به مشکلت داره اگه جنین فریز داشته باشی انتقال جنین ۲وخ ...

ای بابا ایشالله خدا کمکت کنه به امید خدا حتما این سری انتقال ت جواب میده از کجا می فهمی منفی شده ؟؟شما تخمک اهدایی هم گرفتی؟ببخشید با تخمک اهدایی ۱۵ تومن میشه ؟

من به زودی مامان میشم 💖💖💖
ای بابا ایشالله خدا کمکت کنه به امید خدا حتما این سری انتقال ت جواب میده از کجا می فهمی منفی شده ؟؟ش ...

ازمایش میدی جوابش منفی میشه .....

من مشکل ندارم اسپرم همسرم خیلی ضعیفه...همه چی دارو ویزیت ،عمل.البته شاید کمتربشه من دقیق یادم نیست زنگ بزن قیمتشو ازمراکزناباروری بپرس