دخترم بیست روزشه.ارزوی خواب دوساعت پشت هم ارزوم شده.چقد بچه داری سخته.میگم این شب بیداریا تا کی هس.یعنی شش ماهه هم شد هر دوساعت بدار میشن یا خواب شبشون عادی میشه مثل ماها
خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
بعد 3 تا 4 ماهگی سر وقت میخوابید و فقط برا شیر بیدار میشد. ولی اوایل اکثر شبا طلوع آفتابو ب چشم میدیدم
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
پسرم 6ماهشه.آرزوم مثل تو دو ساعت خواب پشت سر همه.همش منتظرم ی روزی خوابش خوب بشه نمیدونم کیه اون روز.منم خسته ام.ب هیچ کاریم نمیرسم.شبا هم ک خواب ندارم
اتفاقا من دخترم تو نوزادی شبها بیدار نمیشد. اگه بی تابی داشت همون روزا بود. دقت کن دل درد نداشته باشه. بچه تا مشکلی نداشته باشه بی تابی نمیکنه. شربت گرایپ میکسچر بگیر یه شب بهش بده امتحان کن ببین آروم میخوابه یا نه. این شربت هیچ ضرری نداره مخصوص نی نیا هس.
یعنی خواب بچه ها کی تنظیم میشه اصلا.الان نوزادا که شبو روز نمیشناسن.
روز باهاش حرف بزن نزار زیاد بخوابه که شب بخوابه. یک متخصص کودکان بهم گفت، شب ها حتی اگه بچه بیداره لامپ ها رو خاموش کنید، با بچه هم حرف نزنید و بازی نکنید که بفهمه شب موقه خوابه. در عوض صبح پرده ها رو بزنین کنار باهاش حرف بزنین