2777
2789
عنوان

مرد سه زنه 😑

831 بازدید | 29 پست

شهر ما کوچیکه تقریبا همه همدیگرو میشناسن 

یه مردی هس تقریبا سی و شیش‌ - هفت ساله 

از زن اولش دوتا دختر داشت ...و زنه هم مریض بود کلیه هاش کار نمی کردن 

دکتر گفته بود نباید باردار بشه 

اینم چون بچه پسر دوس داشت رفت  یه زن دیگه گرفت و آورد همون خونه 

مخلص کلامشم این بود دختر ب چ دردم میخوره . زن مریض میخام چیکار و .....از این حرفا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعریف کردنش هم خوب نیست

مردا پرور میشن 😐😐

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

مخلص کلامش این نیست پسر میخواد

اینه که این ادم هوس بازه😏😏😏

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

زن دومشم بعد از یک ماه حامله شد و بچش هم پسر بود 

حالا زن دومشو حلوا حلوا میکرد و میذاش رو سرش و

دنیا رو برا زن اولش ک از ناچاری و بی کسی باهاش مونده بود رو جهنم کرده بود ...

پسره ب دنیا اومد و الان دوسالشه  دور دونه ی خانوادس 

و دخترا هم انگار دختر اون مرده نیستن 

ب شدت تبعیض قائل میشه 

حالا چن روز پیش از آشناهاشون شنیدم ک دوباره برا بار سوم ازدواج کرده و میخواد ی خونه کوچیک دست و پا کنه و اونم بیاره خونه خودش 

واقعا بعضی از مردا ب شدت تنوع طلبن  و برام عجیبه هنوز زنایی هستن ک حاضرم با همچین مردی ک خو ...

خرن دیگه

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀