2777
2789
عنوان

جای من باشین به این زندگی بر میگردین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 35 پست

دوست عزیزم کسی ک نمی تونه جای شما باشه و تصمیم بگیره بنظرم شما خوتی ک فقط مبتونی ب خودت کمک کنی بشین فک کن همه چیو سبک سنگین کن خونه و ماشین ک نمیشه دلیل اخه اگ خوبیاش از بدی هاش ییشتربود نکن این کارو اگ هم ن و دلت باهاش نیس ادامه نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه وقتی تو مهرتو اجرا گذاشتی اونم این کارو کرده  اگه مهر اجرا نذاشته بودی میگفتیم اون کار بد ...

واااا این.چ حرفیه.مهر وظیفشه بده روز اول میخاست قبول نکنهِ این خانوم فقط دنبال حقش بوده اون اقا نباید با سند زدن ب نام.یکی دیگه از زیر وظیفش در بره.

ببین گلم ما اینجا خودمون ۱۰سال ازدواج کردیم از شوهرامون هنوز شناحت نداریم واقعا خودت باید ببینی و بسنجی شرایطتت رو و با کسی ک درجریان زندگیت هست مشورت بگیر

واقعا سخته درباره آینده چند ادم حرف زد. من میترسم راهنمایی اشتباه کنم اشتباهی یه زندگی رو خراب کنم و اینده دو دختر رو

همه از من میترسن ..من از تو.... خخخ اینو شوهرم میگه😁
اول اون رفت به نام زد بعد من دیدم اینجوریه رفتم مهرمو گزاشتم احرا

حخوب اگه میدونی ادم شده برگرد بخاطر بچه هات ی فرصت بده بعدا اعتمادا دوباره برگرده برمیگردونه ب اسم خودش اون رفته ب نام زده ترسیده نگران نباش...فقط ازش تعهد بگیر و شکایت مهریتو کلا پرونده شو نبند در حالت تعلیق بزارش بگو فعلا دست نگه داره دیدی ادم شده پرونده رو ببند اگه ن دوباره نری دوباره کاری کنی باز بزار اجارا

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
دوست عزیزم کسی ک نمی تونه جای شما باشه و تصمیم بگیره بنظرم شما خوتی ک فقط مبتونی ب خودت کمک کنی بشین ...

دلم که باهاش نیست چون خیلی اذیتم کرده ،اگه یه درصدم فکر برگشتو میکنم برای دخترامه

ببین گلم ما اینجا خودمون ۱۰سال ازدواج کردیم از شوهرامون هنوز شناحت نداریم واقعا خودت باید ببینی و بس ...

مرسی عزیزم ،منم پونزده ساله ازدواج کردم ،اگه اینجا نظر خواستم فقط بدا این خاطر بود که برام سوال پیش اومد که نکنه درخواستم برا برگردوندن خونه غیر منطقی باشه 

مگه چقدر خرج میکنی؟

والا بخدا سالی دوتا مانتو ام نمیخرم ولی خسیسه خییلی ،خیلی زیاد مثلا بهش میگم چای بخر میره یه ذره ته یه پاکت میریزه میاره خونه ،لازمه بگم درامدشم فوقالعاده خوبه