2777
2789

حالا کم یا زیاد ..الان بگن کمه میخوای طلاق بگیری؟تو رو خدا یکم بزرگ شین دیدتون رو به زندگی عوض کنید مهم انسانیت و شعوره اگر مردی این دوتا رو داشت حتی ازت کوتاهترم باشه ارزش داره زنش بشی و زندگی کنی 

میشه با دل پاکت یک صلوات برای حاجتم بفرستی   یا امام رضا تو رو به جان جوادت قسمت میدم این ماه ناامیدم نکن شفیعم باش پیش خدا منودست خالی برنگردون از در خونت   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من۱۶۲

شوهرم ۱۸۵🤗

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
خوش به حالت چه قد خوبی داری

فداتشم. لطف داری شما

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
قد سلیقه ایه دیگه مثلا من دوست داشتم شوهرم باند باشع که من بغلی باشم🙈

درسته 

من برعکس 

شوهر من بلنده و من بغلی ام 

ولی من دوست دارم بلندتر باشم 

رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...
نمبدونم چرا دخترای کوتاه قد وظریف همه شوهر قدبلند وهیکلی میخان قدبلندا شوهر چند سانت بلندتر از خود ...

آخه من موندم چرا اونایی ک خیلی کوتاه و کوچولو ان شوهر بلند قدو هیکلی گیرشون میاد

خب شوهر من بلنده و من بغلی ام  ولی من دوست دارم بلندتر باشم

بهتره به چیزایی که داریم فک کنیم وراضی باشیم.

من از قدم راضیم چون هم میتونم کتونی بپوشم هم لژ دار  .

❤لیوه کانت   پیمانه م  بو                                   چاوه کانت می خانه م بو💑