خیلی ناراحتم قلبن درده ۷ساب و خورده ای و باعقد ۸ساله ازدواح کردم با عجبازی همون اول گقتن اگر خواستمش پشتم نیستن تا قبل عقد خیلی اخلاث خوبی داشت بزور و کلی واسطع فامیلاش عقدکردیم بعد از عقد فهمیدم اینا خیلی بدن گفتم میخام جداشم بابام نذاشت ازدواج کردم تاحالا بارها خیانت دیدم قول داده ک خوبشع و بعد دوبارع مچشو گرفتم
اگه توانایی مالی داری میتونی مستقل زندگی کنی جدا شو ، اما اگه میخوای بری خونه بابات هر بار حرف بشنوی ...
میتونم جدا شم خونه جدا بگیرم و کاز کنم اما بابام نمیزاره جداشم اگر بگم طلاق اینقدر دعوا راه میندازه ک پشیمون میشم شماره ی دختره رو دارم بنظرت چیکار کنم
میتونم جدا شم خونه جدا بگیرم و کاز کنم اما بابام نمیزاره جداشم اگر بگم طلاق اینقدر دعوا راه میندازه ...
خب حالا به این دختره زنگ زدی ؟ مهم شوهرته اگه عادت کرده میره سراغ یه دختره دیگه تو که نمیتونی به همه زنگ بزنی ، ولی اگه اینطور آروم میشی آره زنگ بزن بگو این شوهره منه ازت شکایت میکنم آبروتومیبرم که بترسه دست برداره
میتونم جدا شم خونه جدا بگیرم و کاز کنم اما بابام نمیزاره جداشم اگر بگم طلاق اینقدر دعوا راه میندازه ...
الان تو داری زجر میکشی نه بابات ، تو حقته با آرامش زندگی کنی اگه شوهرت همیشه دنبال این کاره به نظرم به خودت اهمیت بده برو جدا شو به خدا یه مدت بابات ناراحته بعدا عادی میشه