صنم_بانو۹۸ مدیر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 204 عنوان کیاااااموهای بدنشونولیزرکردن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 112 پست راضی هستین؟کجاوکدوم شهرانجام دادین؟ 1398/07/20 | 22:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nasli عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 180 ممنون عزیزم راضی هستی؟کل بدن چندمیگیرن؟ نمیدونم دقیق عزیزم شمارش تو گوگل هست فقطادم واقعا مطمئن اینجا بعدش دبگه هزارتا مریضینمیگیره
خانمه_شگفت_انگیز عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 5254 چقد ارزون میدین شما من بیکنی و زیر بغل ۲۰۰ تومن دادم قیمتت اوکیهاگ با تخفیفان بری ارزون تر میوفتهمال من ۲۰۰ میشه ولی با تخفیف ۹۵ میدم خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
صنم_بانو۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 204 ن فقط جواب نمیگیری یعنی امکان داره مشکل ازبدن باشه جواب نده؟؟؟؟
خانمه_شگفت_انگیز عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 5254 یعنی امکان داره مشکل ازبدن باشه جواب نده؟؟؟؟ اره تیروئیدخوردن داروی خاصنامنظمی پریود خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
صنم_بانو۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 204 نمیدونم دقیق عزیزم شمارش تو گوگل هست فقطادم واقعا مطمئن اینجا بعدش دبگه هزارتا مریضینمیگیره کارش خوبه؟میگن بعضی جاهادستگاههاشون ضعیفه خوب جواب نمیده ازاون لحاظ پرسیدم
همسرمparsa عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 1973 دستگاشو بخر تو خونه لیزر کن یکم گرونه ولی عالیهههه شنا استفاده کردی از این خونگیا؟ واقعا جواب میده.من میخوام بخرم میترسم بی فایده باشه از ستم کردن برکسی که جز خدا کسی را ندارد بر حذر باش.امام حسین(ع)
صنم_بانو۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 204 اره تیروئید خوردن داروی خاص نامنظمی پریود وااای من تیروئیدم کم کاره ولی داروشومصرف میکنم اونجامشاوره میکنن که قبلش بپرسن؟
صنم_بانو۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 204 شنا استفاده کردی از این خونگیا؟ واقعا جواب میده.من میخوام بخرم میترسم بی فایده باشه قبلا توهنین نی نی سایت خیلیاناراضی بودن ازخریدش
nasli عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 180 کارش خوبه؟میگن بعضی جاهادستگاههاشون ضعیفه خوب جواب نمیده ازاون لحاظ پرسیدم اره بابا چند طبقست دکتر میبینه برحسب رنگ پوست و مو میگه با چه درجه ای و چه دستگاهی استفاده بشه
خانمه_شگفت_انگیز عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 5254 وااای من تیروئیدم کم کاره ولی داروشومصرف میکنم اونجامشاوره میکنن که قبلش بپرسن؟ اره عزیزم هرجا خواسی بری بگو برای مشاوره جلسه اول میخوام بیام خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
همسرمparsa عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 1973 قبلا توهنین نی نی سایت خیلیاناراضی بودن ازخریدش جدی میگی؟ من تو اینترنت دیدم همه نوشتن عالیه که😭دارم شوهرمو راضی میکنم برام بخره.نخرم یعنی؟ از ستم کردن برکسی که جز خدا کسی را ندارد بر حذر باش.امام حسین(ع)
صنم_بانو۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 204 اره عزیزم هرجا خواسی بری بگو برای مشاوره جلسه اول میخوام بیام یعنی دنم جواب بده توهمون جلسه اول عرض یکماه مشخص میسه؟
صنم_بانو۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 204 جدی میگی؟ من تو اینترنت دیدم همه نوشتن عالیه که😭دارم شوهرمو راضی میکنم برام بخره.نخرم یعنی؟ بازتحقیق کن گلم
خانمه_شگفت_انگیز عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 5254 یعنی دنم جواب بده توهمون جلسه اول عرض یکماه مشخص میسه؟ اگ جلسه اول مشخص نشه تو جلسه دوم مطمئن میشیمثلا رو خواهره من دستگاهش جواب نداد جلسه دوم موهاش عینه قبل بوددستگاهش و ک عوض کرد جواب داد خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
همسرمparsa عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 1973 بازتحقیق کن گلم اره عزیزم حتما.ممنون از ستم کردن برکسی که جز خدا کسی را ندارد بر حذر باش.امام حسین(ع)