2777
2789
باچه دستگاهی باشه خوبه؟ براشماچی بود؟

برای صورتم ۵ جلسه دایود بود بعد اون مرکز رفت جایی دیگه بعد از ۵ماه بهمون زنگ زدن چون وقفه افتاد مجبور شدم رفتم شریعتی دستگاه الکس، ببین از نظر دستگاه فقط یه نصیحت هرجاااا رفتی تا اخر با همون دستگاه انجام بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای صورتم ۵ جلسه دایود بود بعد اون مرکز رفت جایی دیگه بعد از ۵ماه بهمون زنگ زدن چون وقفه افتاد مجبو ...

دستگاه ها چه فرقی باهم میکنن؟؟ از نظر برتری کدوم بهتره

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
اپیلیدی هم عالیه مهم اینه که اونایی که می مونن انقده رشد کندی دارن و کرکی هستند که دیگه ابرو ریزی ن ...

آبروریزی🤣

ولی اپیلیدی جوش میاره ‌که😢

❣🖤مهربانی رسمِ دل های پاک است🖤 ❣
دستگاه ها چه فرقی باهم میکنن؟؟ از نظر برتری کدوم بهتره

خب برای موهای کرکی، موهای بور و موهای زخیم مشکی دستگاها فرق میکنن. همه میگن الکساندریت اما برای من دایود عالی بود، دایود دستگاهش ۲۰۰ میلیونه الکس یک میلیارد و نیم