2777
2789

سلام.من هفته هفتم بارداری ام.امروز اخر وقت لخته صورتی رنگ کش دار و پیچکی داشتم که خیلی هم کمرنگ بود بنظرتون بخاطر چیه خیلی کمه و دل درد هم یک کم دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره بری دکتر عزیزم.من خودم همین طور لکه بینی داشتم وقتی رفتم دکتر سونو واژینال انجام داد گفت هورمون های بدنت به هم ریخته بعد شیاف واژینال داد خوب شدم ولی دوستم همین لکه بینی تو هفته های اول داشت وقتی رفته بود گفته بود خطر سقط بالاست دارو بهش داده بود ولی بعد از دوسه هفته بچه اش سقط شده بود.هر کسی یه جوریه انشاالله که چیزی نیس و طبیعیه ولی بهتره برید دکتر 

اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ. گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت می کند تا تو بارها بگویی ♥️خدای من♥️
نگرانم نکنه سقط شده باشه .بی حال شدم نا امید شدم ذوقم از دست رفت

عزیزم منم دقیقا ۷ هفته بودم لکه صورتی دیدم مقدارش کم بود و فقط همون یک بار شد...من از اول بارداریم شیاف سیکلوژست استفاده میکردم .شماهم بهتره شیاف بزاری‌‌‌...نگران نباش به دکتر زنگ بزن

دیروزم حالم خیلی بددبود دستوو پام میلرزید .سردرد شدید با تهوع داشتم .ولی فقط استراحت کردم .نکنه بخاطر اینم باسه روزانه سه تا لیوان شیر میخورم چونوسردیه.ولی دکتر هر چی گفته بود تو این 7 هفته مراعات کردم

نگرانم نکنه سقط شده باشه .بی حال شدم نا امید شدم ذوقم از دست رفت

نه نترس خدای نکرده اگه سقط بشه لکه نیس خونریزی شدید میکنی  و چون میگی خونش صورتی فکر کنم چیز خاصی نیس اگه قهوه ای باشه نشانه سقط هس ولی برو دکتر که یه دارو بده تا قطع بشه

اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ. گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت می کند تا تو بارها بگویی ♥️خدای من♥️