2777
2789
عنوان

لطفا کمک

130 بازدید | 7 پست

سلام‌پسر من الان ده ماهه اس چند روز پیش اسهال شد بردمش دکتر پودر کیدی لاکت دادمش اسهال خیلی بهتره ولی همچنان خیلی زیاد شکمش کار میکنه اشکالی نداره؟خیلی نگرانم چرا اینجوری شده ؟خوب میشه؟انگاری هرچی میخوره جذب نمیشه 😓😓😓😓

خب هنوزاسهالش خوب نشده

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دیگه آبکی نیس 

اگه باقبل اسهالش فرق داره یعنی هنوزخوب نشده

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

سلام.

من این عکس ذخیره داشتم و برای فرزندانم مواردشُ رعایت کردم، عالی بوده ، زیاد عجله نکن که غذا بخوره ، معده ش تا بحالت عادی برگرده زمان میبره این موارد رعایت کنین ان شاءالله در کوتاه ترین مدت خوب میشه.در پناه خدا.

سلام. من این عکس ذخیره داشتم و برای فرزندانم مواردشُ رعایت کردم، عالی بوده ، زیاد عجله نکن که غذا ب ...

ان شاالله . فقط اسهال داشته تهوع و استفراغ خدا رو شکر نداره اون غداهای بالا رو نباید بخوره یا باید بخوره؟

ان شاالله . فقط اسهال داشته تهوع و استفراغ خدا رو شکر نداره اون غداهای بالا رو نباید بخوره یا باید ب ...

نباید بخوره.

کنارش نوشته.

دسته بندی کرده .

دسته اول پرهیز غذایی.

دسته ی دوم مایعاتی که باید بخورن .

دسته ی سوم وقتی استفراغ قطع شد کم کم این غذاهارو بخورن.

خداروشکر پس زیاد جای نگرانی نیست.پرهیز کنین زود خوب میشه.