2777
2789
عنوان

جا نداشتن واسه اتاق بچه

507 بازدید | 21 پست

سلام دوستان خوبین؟اینروزا دغدغه من این فکراس که چیکار کنم تخت خواب دومنظوره واسه بچه خوبه یا گهواره یا چی چون ما تو خونه سازمانی هستیم میتونیم زمان دنیا اومدن نی نی بریم یه خونه دیگه ولی اینجا درسته کوچیکه ولی از نظر امنیت فرهنگ و...خوبه موندم چیکار کنم اگه نخوایم بریم گرفتن تخت دومنظوره اشتباهه نه؟چون کنار تختمون هم جا زیاد نمیشه همم که موقع حمل و نقل احتمالا آسیب ببینه از طرفیم میگم نی نی رو بعد چن وقت جدا میکنن؟ اون موقع چیکار کنم همسرم میگه تخت خودمونو برداریم تا تخت اون جا بشه ولی به نظرم سخت میشه اگه دومنظوره گرفتم واسه بچه دومی هم دوباره باید دو منظوره بگیرم؟ازاول چیزی بگیرم که واسه بعدی بمونه چطوره لطفا و خواهشا راهنمایی کنین

منم اتاق جدا نداشتم. براش گهواره گرفتم. ولی اگر میتونی خونه رو تغییر بدی خب اینکار رو انجام بده

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. مبارکه.

میتونی گهواره کنار تخت مادر بگیری تا ۶ ماه استفاده کنی ولی من خودم تخت کودک رو بهتر میدونم و چون بچمم شیطون بود زیاد تو گهواره نخوابیدو از تختم میدونستم میاد بیرون اونم نشد استفاده کنم. تصمیم باخودته.

ما جانداریم کلا براش تخت نگرفتم و فقط گهواره.جامم عوض کنم نمیگیرم تا ۴سالگیش که بتونم بگم ازتخت نیا بیرون میفتی!

سلام. مبارکه. میتونی گهواره کنار تخت مادر بگیری تا ۶ ماه استفاده کنی ولی من خودم تخت کودک رو بهتر م ...

خب میشه گهواره ای گرف که موقع نیاز پایه هاشو درآورد ثابت شه چرا از اونا نگرفتین؟

تا چن سالگیش استفاده میکنین؟بچه رو کی و چطوری جدا میکنین؟

والا هنوز که به دنیا نیومده 😆😆😆 پیش خودم گفتم از 6 ماهگی یکم از تخت تودم فاصله بدم . اخه حالت کنار مادر دره. بعد کم کم تا دو سال کامل جدا شه. ولی فقط در حد نطریه است. تست شده نیست

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
چه خوشگله چند گرفتین؟مبارکه نی نی باشه .تکون هم میشه داد؟

مرسی،اره هم‌تکون میخوره هم حالت ثابت داره این مدل گهواره از ۶۵۰تومن هست تا یک میلیون خورده ای،تا۳۶ماه قابل استفادس

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛