2777
2789
عنوان

بارداری پوچ هم کورتاژ میکنن؟

1603 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها توروخدا بیاید راهنماییم کنید   

من هفته ۸ هستم رفتم سونو گفت بارداری پوچه و فقط ساک حاملگی ک توو هفته ۵ مونده دکترم گفت باید بستری شم ، 

حالا سوالم اینه ک ممکنه کورتاژ کنن؟ اصلا بارداری پوچ رو کورتاژ میکنن؟

اگه کورتاژ کنن چقدر درد داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ساک حاملگی خالی رو هم کورتاژ میکنن؟ آخه جنینی توش نیست ک

اگر دکتر میگه کورتاژ این کارو بکن.چون بعد از هرسقط احتمال بسته شدن لوله ها بالا ست.پس بهتره کورتاژ کنی

بعد از عمل چی؟ درد داره؟

نه.شستشوی رحم هست.باز هم نظر دکترت ببین چی هست.من خودم سقط کردم کورتاژ نکردم.ولی بعدباردار نشدم.رفتم عکس رنگی گفتند چون سقط داشتم باعث بسته شدن لوله هام شده.البته خداروشکر باز شد.کورتاژ خوبه.انجام بده

من دوبار تجربه کردم تو۶هفته سقط شدن هردوشم طبیعی توخونه دکتر گف خودش سقط میشه بعد بیا سونو ببینیم بقایا مونده یا نه.اصلا تن ب کورتاژ نده تا مجبور نشدی بذار رحمت دس نخورده بمونی کورتاژ واسه سقط خیلی حیفه چرا دکترت سریع گفته کورتاژ اول قرص میدن اگه نشد کورتاژ تازه ب من ک گف قرصم نمیخواد خودشون سقط شدن سونو هم رفتم بقایا نمونده بود

🦋👑خودمم چون میدونم خودم بهترینم توام خودت باش چون قطعا بهترین فقط خودتی🦋👑متاهل ومتعهد💙

اولین باره بارداریت پوچ شده؟خیلی سخته من دوباره تحت نظرم واقدام کردم واسه بارداری وهپش استرسه ک دوباره پوچ بشه رو دارم

🦋👑خودمم چون میدونم خودم بهترینم توام خودت باش چون قطعا بهترین فقط خودتی🦋👑متاهل ومتعهد💙
من دوبار تجربه کردم تو۶هفته سقط شدن هردوشم طبیعی توخونه دکتر گف خودش سقط میشه بعد بیا سونو ببینیم بق ...

نه دکترم گفت با دارو ولی باید بستری شی اما من میترسم خودشون وردارن کورتاژ کنن 

اولین باره بارداریت پوچ شده؟خیلی سخته من دوباره تحت نظرم واقدام کردم واسه بارداری وهپش استرسه ک دوبا ...

آره عزیزم اولین بارداریمه ، انقدر زعفرون و گل گاوزبون و گرمیجات خوردم دریغ از ی لکه بینی

نه دکترم گفت با دارو ولی باید بستری شی اما من میترسم خودشون وردارن کورتاژ کنن 

خب به دکترت بگو اجازه ی کورتاژ نده بهشون تاوقتی ک مجبور نشدی.الان لک یا خونریزی نداری؟واسه من اولش لک داشتم بعد خودش سقط شد ی شب تاصب خونریزیو دردداشتم دردش از درده پری بیشتره اما میشه تحمل کرد

آره عزیزم اولین بارداریمه ، انقدر زعفرون و گل گاوزبون و گرمیجات خوردم دریغ از ی لکه بینی

ایشالا بارداریه بعدیت بترداریه سالمی باشه برات عزیزم فقط سعی کن بری تحت نظر دکترزنان اقدادم ب بارداری کنی.

خب به دکترت بگو اجازه ی کورتاژ نده بهشون تاوقتی ک مجبور نشدی.الان لک یا خونریزی نداری؟واسه من اولش ل ...

نه لک بینی ندارم نمیدونم چرا؟؟!! خوشبحالت من گفتم بعد از این ضربه روحی حداقل خداکنه راحت سقط کنم

نه لک بینی ندارم نمیدونم چرا؟؟!! خوشبحالت من گفتم بعد از این ضربه روحی حداقل خداکنه راحت سقط کنم

نگران نباش بد ب دلت راه نده اینم میگذره ایشالا راحت تموم میشه وب زودی مامان میشی

نگران نباش بد ب دلت راه نده اینم میگذره ایشالا راحت تموم میشه وب زودی مامان میشی

خداکنه ترانه جون ، آخه من تنبلی تخمدان دارم همسرمم کم تحرکی اسپرم داره بعد از کلی مصرف دارو بعد تقریبا ۲ سال گرفت میترسم دیگه باردار نشم یا خیلی طول بکشه