الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دوبار تجربه کردم تو۶هفته سقط شدن هردوشم طبیعی توخونه دکتر گف خودش سقط میشه بعد بیا سونو ببینیم بقایا مونده یا نه.اصلا تن ب کورتاژ نده تا مجبور نشدی بذار رحمت دس نخورده بمونی کورتاژ واسه سقط خیلی حیفه چرا دکترت سریع گفته کورتاژ اول قرص میدن اگه نشد کورتاژ تازه ب من ک گف قرصم نمیخواد خودشون سقط شدن سونو هم رفتم بقایا نمونده بود
🦋👑خودمم چون میدونم خودم بهترینم توام خودت باش چون قطعا بهترین فقط خودتی🦋👑متاهل ومتعهد💙
نه دکترم گفت با دارو ولی باید بستری شی اما من میترسم خودشون وردارن کورتاژ کنن
خب به دکترت بگو اجازه ی کورتاژ نده بهشون تاوقتی ک مجبور نشدی.الان لک یا خونریزی نداری؟واسه من اولش لک داشتم بعد خودش سقط شد ی شب تاصب خونریزیو دردداشتم دردش از درده پری بیشتره اما میشه تحمل کرد
🦋👑خودمم چون میدونم خودم بهترینم توام خودت باش چون قطعا بهترین فقط خودتی🦋👑متاهل ومتعهد💙
نگران نباش بد ب دلت راه نده اینم میگذره ایشالا راحت تموم میشه وب زودی مامان میشی
خداکنه ترانه جون ، آخه من تنبلی تخمدان دارم همسرمم کم تحرکی اسپرم داره بعد از کلی مصرف دارو بعد تقریبا ۲ سال گرفت میترسم دیگه باردار نشم یا خیلی طول بکشه