2777
2789
عنوان

شوهرم میره پیش شوهرخواهرم روسری سرکن😏

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 37 پست
اگه شوهرت هم نگفت. به نظرم سرکن. این شوهرخواهرها و شوهر خواهرشوهرا اکثرا عوضی هستن.

شوهرندارم جانم...

پیرو تاپیک اون خانم بود

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
همون بهتر که تعطیل شد از نظر بعضیا خدا گفته حجاب یعنی حجاب چشم دوخط قران نخوندن ببینن خدا گفته سر ...

از کجا مطمئنید اینجا همه مسلمان هستن ؟؟؟ 

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم :/ فقط اومدم بگم که این کاربر برام عجیبه همین  دیروز تاپیک زده بود  من شبیه جی جی ...

نه بابا جدی؟؟

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

معلوم بود میترکه به خاطر ی عده افراطی که فکر میکنن همه باید مثل اونا فکر کنن و زندگی کنن

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir

بنظرم هرکی به حجاب و وضع خانوما و از اینجور مسایل گیر داد فقط بگید حق با شماست و بگذرید و کار خودتونو بکنید. وگرنه روانتون به باااااد میره 😂😂😂

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸
اگه شوهرت هم نگفت. به نظرم سرکن. این شوهرخواهرها و شوهر خواهرشوهرا اکثرا عوضی هستن.

😂😂😂خواهرندارم..شوهر هم ندارم..

اما مامانم جلو شوهر خواهراش حجاب نداره ..خیلی انسانهای شریف وچشم پاکی ان...

ندید بدید هم نیستن زل بزنن به زنای مردم

معلوم بود میترکه به خاطر ی عده افراطی که فکر میکنن همه باید مثل اونا فکر کنن و زندگی کنن

والله

به همه کاری ندارم ولی تا اونجایی که میدونم تو کشورمون اکثریت مسلمونن

قرار نیست اکثریت واسه اقلیت تصمیم بگیرن که چطور زندگی کنن و فکر کنن

امروز یکی میگه شوهر خواهر مث داداشه ادمه فردا یکی دیگه میگهشوهرم باجاریم خیلی راحته میگه مث خواهرمه (بماند که جاری چقد فحش میخوره )پس فردام یکی تایپیک میزنه فلان برادر (شوهر خواهر  با فلان خواهرش(خواهر زن )ریختن روهمو  خیانت کردن .

((نمیگم همه ادمای اینشکلی خیانت کارن نریزید سرم )))

ولی اینو همش با خودمون تکرار کنیم خداوند عالمه ب همه چیزه پس ما بیشتر از خدا نمیدونیم سپاس

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

من خانواده مادریم به شدت مذهبی ان! خیلی کسل کننده ان و همش دنبال آ تو گرفتنن از پوشش فامیلن و شوهراشون هیزن بخدا!چراااااا!؟ من خودم روسری سرم میکنم البته فقط برای عرف! اما خداییش با خانومای راحتتر اما با پوش مناسب و البته چشم پاک راحتترم ،چرا مذهبیا اکثرا اهل امر و نهی و خود بزرگ بین ان!؟مگه بهشت زیر پای اوناس!؟ مگه کسی که کمی موهاش پیداس ولی نجابت داره آدم نیس!؟ و چرا مردان  همین خانوما اینقدر ندید بدید و صیغه بازن یکی واسم روشن کنه