2777
2789
یه اسپری فرش همیشه تو خونه داشته باشین تا یچیزی روش ریخت مثل آمبولانس آژیر بکشید برین سراغش اسپری کن ...

😅😅

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟ نمیدونستم از کجا بگیرم؟ مارک خاصی هم داره یا همش ی نمونه اس؟

والا من از فرش فروشی ک فرشامو خریدم گرفتم فوم فرش اتک عالیه قیمتش ۱۵تومنه .ب محضی ک اسپری میکنی اصلا لکه اش غیب میشه اگه تازه ریخته باشه ک دیگه بعد اسپری نیازی ب دستمال کشیدن نداره

لایک    

😎😎😎والا رو دادی بهشون من خودم انتخاب کردم الانم از فرشم راضیم اگه خراب نشه هم اصلا عوضش نمیکنم چون عاشقشونم خیلی دوستشون دارم اگه با مد و حرف مردم بود شاید یه چیزی میگرفتم که به دلم نمیخابید و بعد دوسال دلمو میزد عوض میکردم

😎😎😎والا رو دادی بهشون من خودم انتخاب کردم الانم از فرشم راضیم اگه خراب نشه هم اصلا عوضش نمیکنم چو ...

ایول به تو

من اصن جسارت تو رو نداشتم

به زور برام خریدن منم دوس نداشتم

فروشنده هم دست به یکی کرد که اونی ک تو میخوای از مد افتاده

ایول به تو من اصن جسارت تو رو نداشتم به زور برام خریدن منم دوس نداشتم فروشنده هم دست به یکی ...

به فروشنده میگفتی ببخشید اقا شما برا خونه خودت انتخاب کن من این فرشو میخام به حال شما چه فرقی میکنه مشتری کدوم فرشو ببره با جاریم رفتم تاج بخرم برا عروسیم گفت خوب نیست فروشنده گفت کوچیک ترشو ببر گفتم شما چیکار داری من همینو میخام

به فروشنده میگفتی ببخشید اقا شما برا خونه خودت انتخاب کن من این فرشو میخام به حال شما چه فرقی میکنه ...

اخه اون مدلی ک من میخاستم نداشت

بعدم من مجبور شدم چون مادرشوهرم پولش و می‌داد گف من جای دیگه نمی‌رم از همین جا بخر

اخه اون مدلی ک من میخاستم نداشت بعدم من مجبور شدم چون مادرشوهرم پولش و می‌داد گف من جای دیگه نمی ...

برا منو شوهرم پولشو داد فک نکنی کلی مغازه گشتم حوصله شو نداشتم بچرخم از یه فروشگاه فرش خرید کردم