پریچهرتماشایی مدیر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 665 عنوان فرش جهیزیه | مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 40 پست بچه ها فرش چی مده؟ عشق 1398/07/20 | 15:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسمن98 عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 12315 یه اسپری فرش همیشه تو خونه داشته باشین تا یچیزی روش ریخت مثل آمبولانس آژیر بکشید برین سراغش اسپری کن ... 😅😅 نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
محب۹۷ عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 2237 یه اسپری فرش همیشه تو خونه داشته باشین تا یچیزی روش ریخت مثل آمبولانس آژیر بکشید برین سراغش اسپری کن ... چ جالباز کجا؟
تمنا۹۸ عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 23567 یه اسپری فرش همیشه تو خونه داشته باشین تا یچیزی روش ریخت مثل آمبولانس آژیر بکشید برین سراغش اسپری کن ... جدی؟ نمیدونستماز کجا بگیرم؟ مارک خاصی هم داره یا همش ی نمونه اس؟
sahar1391 عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 302 جدی؟ نمیدونستم از کجا بگیرم؟ مارک خاصی هم داره یا همش ی نمونه اس؟ والا من از فرش فروشی ک فرشامو خریدم گرفتم فوم فرش اتک عالیه قیمتش ۱۵تومنه .ب محضی ک اسپری میکنی اصلا لکه اش غیب میشه اگه تازه ریخته باشه ک دیگه بعد اسپری نیازی ب دستمال کشیدن نداره
دمپختکم عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 4628 لایک 😎😎😎والا رو دادی بهشون من خودم انتخاب کردم الانم از فرشم راضیم اگه خراب نشه هم اصلا عوضش نمیکنم چون عاشقشونم خیلی دوستشون دارم اگه با مد و حرف مردم بود شاید یه چیزی میگرفتم که به دلم نمیخابید و بعد دوسال دلمو میزد عوض میکردم
محب۹۷ عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 2237 😎😎😎والا رو دادی بهشون من خودم انتخاب کردم الانم از فرشم راضیم اگه خراب نشه هم اصلا عوضش نمیکنم چو ... ایول به تومن اصن جسارت تو رو نداشتمبه زور برام خریدن منم دوس نداشتمفروشنده هم دست به یکی کرد که اونی ک تو میخوای از مد افتاده
دمپختکم عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 4628 ایول به تو من اصن جسارت تو رو نداشتم به زور برام خریدن منم دوس نداشتم فروشنده هم دست به یکی ... به فروشنده میگفتی ببخشید اقا شما برا خونه خودت انتخاب کن من این فرشو میخام به حال شما چه فرقی میکنه مشتری کدوم فرشو ببره با جاریم رفتم تاج بخرم برا عروسیم گفت خوب نیست فروشنده گفت کوچیک ترشو ببر گفتم شما چیکار داری من همینو میخام
محب۹۷ عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 2237 به فروشنده میگفتی ببخشید اقا شما برا خونه خودت انتخاب کن من این فرشو میخام به حال شما چه فرقی میکنه ... اخه اون مدلی ک من میخاستم نداشتبعدم من مجبور شدم چون مادرشوهرم پولش و میداد گف من جای دیگه نمیرم از همین جا بخر
دمپختکم عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 4628 اخه اون مدلی ک من میخاستم نداشت بعدم من مجبور شدم چون مادرشوهرم پولش و میداد گف من جای دیگه نمی ... برا منو شوهرم پولشو داد فک نکنی کلی مغازه گشتم حوصله شو نداشتم بچرخم از یه فروشگاه فرش خرید کردم