2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل گفتی منم همه گفتن نگیر لج کردم روشن گرفتم مث ... پشیمونم 😂😂😂

به منم گفتن نگیر ولی روشن گرفتم ایشالله که پشیمون نمیشم رنگ روشن یه چیز دیگه است😜😜

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳

به مد کاری نداشته باش به خونت و وسایلش فک کن اگه یه چیزی ک مد هست رو بخری سال دیگه از مد میوفته چیزی بخر ک دوس داشته باشی ... رنگ فروشم با کنار پرده یکیه خیلی خوب شده 

پسرم بدنیا اومد اما متاسفانه عفونت ریوی داره لطفا برای شفا کوچولوی من و بقیه بچه ها دعا کنید ،سپاس فراوان🙏🙏
به منم گفتن نگیر ولی روشن گرفتم ایشالله که پشیمون نمیشم رنگ روشن یه چیز دیگه است😜😜

روشن خیلی خوبه خونه رو دلباز میکنه.فقط مواظب باش تا چیزی ریخت درجا تمیزش کن

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

وای آره هرچی گشتم دیدم اصلا رنگای تیره تو دلم نیست

خیلی هم فضای خونه باز و قشنگ میشه با رنگ روشن

من روفرشی گرفتم مهمونی ک بچه داشته باشه بیاد میندازم رو قالی کثیف نشه

روشن خیلی خوبه خونه رو دلباز میکنه.فقط مواظب باش تا چیزی ریخت درجا تمیزش کن

برا جهیزیه خریدم فعلا پهن نکردم پس باید دستمال به دست باشم😅😅

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳