2777
2789
عنوان

بنر برای پدرشوهرم

181 بازدید | 10 پست

پدر شوهرم اولین باره رفته کربلا حالا برگشته واسش بنر بزنیم از طرف خودمون ؟؟ چی بنویسیم؟ به زبون نوه بنویسیم خوبه؟؟پسرم ۱ ونیم سالشه

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باید به زبون بچت بنویسی 

پدر بزرگ عزیزم  بازگشت شما را از کربلا رو گرامی میداریم 

برو در مغازه خودش میفهمه چی بنویسه واست

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

یعنی بنویسیم پدر. اخه مادر شوهرم هرسال داره میره امسالم رفته با بچه هاش پدر شوهرم فقط با شوهرم خوبه اونا باهاش خوب نیستن

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..
قبل از اومدنش باید میزدید البته الان دیگه کربلا رفتن عادی شده نزدی ام نزدی 

معلوم نبود کی برمیگرده

ممنون از راهنماییتون

معمولا متن ها به صورت پیش فرض و اماده هستن و به برید سایت چاپخانه پگاه. اونجا هم عکس و متن ها رو ببیند هم سفارش چاپ بنر تون رو بدین و دو ساعته میرسه به دستتون، ارسالشون به همه جای تهران تهران رایگان 

چاپ بنر تسلیت غرب تهران 

چاپ بنر تسلیت شرق تهران

چاپ بنر تسلیت شمال تهران

چاپ بنر تسلیت مرکز تهران