2777
2789
عنوان

یه چیزی تو خونمونه !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1675 بازدید | 204 پست

خونه قبلیمون پرده پنجره کشیده بود رفتم از حموم اومدم زده شده بود کنار....خیلی تو او خونه میترسیدم شبا همش از خاب میپریدم از شوهرم‌میترسیدم و کلی انرژی منفی داش حتی شوهرمم متوجه شده بود اون خونه عادی نیس اخر از اونجا رفتیم 

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.
ااای خدا بگم‌چیکارتون کنه پسرم ۲ سالشه خوابه باردارم یکم خوندم یهو در باز شد سکته کردم

عزیزم

از تاپیک برو بیرون

منم باردار بودم اصلا تو اینجور تاپیکار نمیومذم الانم ک اومدم خونه مامانمم

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی دست به پولش خوبه😂😂....هر موقعه دوستم دستشون تنگه براشون پول میاره...گفت یه بار رفته بوده سر مو ...

خخخخخخ فک کنم مسخرتون کرده ها شما پاهاشو دیدی یا فقط قیافشو دیدی شاید باباش زن گرفته برا حفظ آبرو میگن فرشتس

خخخخخخ فک کنم مسخرتون کرده ها شما پاهاشو دیدی یا فقط قیافشو دیدی شاید باباش زن گرفته برا حفظ آبرو می ...

بابا نداره دوستم....فقط منو دوستم تو خونه بودیم هیچکس نبود...یهو تو اشپزخونه صدا اومد...دوستم گفت چیزی نیست..نخواست من بدونم...ولی من گفتم شاید دزده...وقتی رفتم...دیدم یکی داره ظرف میشوره😳...ولی هیچکس نیست...فقط ظرفا تو هوا داشتن شسته میشدن

آقایی خیلی دوست دارم😍😍