2777
2789

روند مرجوع کالا چجوریه من هنوز بسته رو تحویل نگرفتم امروز قراره پستچی تحویل بده که نمیخوام تحویل بگیرم

از خریدم منصرف شدم میخوام برگردونم درخواست مرجوعی دادم

درخواستم تایید شده

پولمو برمیگردونن؟ 

مرجوعی بی دلیل نداشتم تاحالا

بی دلیلم فک نکنم مرجوع کنن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی دلیل هم نیست  از خرید منصرف شدم

خب انصراف شما برا اون کالا دلیل نمیشه ک. 

اوکی.. انصراف رو اعلام کن ایشالا پولتو بدن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
به هر دلیلی مرجوع بشه پول رو بهتون میدن. مثل قدیم جنس رو جایگزین نمیکنن پول رو پس میدن

یه کد مرجوعی هم بهم اس ام اس کردن با ادرس پستی

که گفتن اونو هم بچسبونین به بسته

همون دم در ک تحویل نگرفتم ادرس رو هم بچسبونم به بسته سفارشی؟ 

یه کد مرجوعی هم بهم اس ام اس کردن با ادرس پستی که گفتن اونو هم بچسبونین به بسته همون دم در ک تحویل ...

اصلا نیاز نیست شما به پیک بگین مرجوع کردم و گفتن از خود شما تحویل نگیرم بسته رو خودش همه کاراشو میکنه اگر کدی چیزی یا آدرس خواست اون موقع بدین بهش

ولی جالبه من انقدر چیز مرجوع کردم تا حالا نگفتن آدرس بزنید رو بسته مطمئنید از دیجی کالا خرید کردین؟& ...

بله من یبار از پروفایلم درخواست مرجوعی زدم

بهم پیم اومد ک درخواست شما تایید شد بسته رو به تهران ب ادرس پستی فلان بفرستین

یبارم زنگ زدم پشتیبانی اقاهه گفت تحویل نگیر از پیک مرجوع کن بیاد

الانم همه یه چیز میگن

یه کی میگه اون کد مرجوع ک برات اومده بنویس و بچسبون به بسته و مرجوع کن

یکی میگه نیاز نیست

یکی میگه اگه علتت انصراف از خریدت باشه پولت برنمیگرده