2777
2789
عنوان

مامانا با تجربه کمک

68 بازدید | 11 پست

دخترم یه هفته دیگه چهارماهش میشه الان سه روزه شکمش کار نکرده دائم زور میزنه بعد گریه میکنه 

قبلا روزی چهار بار شکمش کار میکرد 

شیر خودمو میخوره با دو وعده کمکی شیر خشک نان که از ۸۰ ccبیشتر نمیشه خیلی بچم عذاب میکشه چیکار کنم در ضمن ماساژ اینا هم زیاد دادم

خدایا به حق خودت نی نی منم سالم سالم باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرنان یبوست میاره عوض کن اپتامیل

شیاف گلیسیرین موثره

گوش پاک کن رو اغشته کن به کره ذوب شده بزن در مقعدش تحریکش میکنه

یا با سرنگ انسولین چندقطره کره ذوب شده داخل مقعدش بریز 

البته اینهایی که من به شما گفتم 

دکتر کودکان  بمن گفت منم به شما انتقال دادم

پسر منم ۴ ماهشه اینطوری میشه دائم من اطراف مقعد ورو شکمش با روغن زبتون زیاد ماساژ میدم شکمش زود کار میکنه من دخترمم اینطور بود گلیسرین میزدم زود دستشویی میکرد چیزای چرب بخور خودت

معنی کاربریمو نپرسین که خودمم نمیدونم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️هرچی زدم بود یهو این اسم ثبت شد🥴🥴🥴🥴🥴
شیرنان یبوست میاره عوض کن اپتامیل شیاف گلیسیرین موثره گوش پاک کن رو اغشته کن به کره ذوب شده بزن در ...

مرسی گلم حتما انجام میدم کلا میخوام شیر خشک از ماه بعد حذف کنم

پسر منم ۴ ماهشه اینطوری میشه دائم من اطراف مقعد ورو شکمش با روغن زبتون زیاد ماساژ میدم شکمش زود کار ...

انقدر چیز چرب ملین خوردم گلاب بهروتون خودم اسهال شدم

مرسی گلم حتما انجام میدم کلا میخوام شیر خشک از ماه بعد حذف کنم

با پاهاشم بازی کن به پشت بخوابونش

پاهاشو مثل دوچرخه زدن آروم بچرخان دقیقا انگار یکی دراز کشیده داره دوچرخه بازی میکنه

بچه های کوچیک کم تحرک هستن 

این کارموثره البته با معده پر نبایداین کارو انجام داد

با پاهاشم بازی کن به پشت بخوابونش پاهاشو مثل دوچرخه زدن آروم بچرخان دقیقا انگار یکی دراز کشیده داره ...

مرسی عزیزم خیلی سخته منو شوهرم شاغلیم هر دو تو شهر غریبم هستیم واقعا درمونده شدیم خواب نداره بچم سر این موضوع