2777
2789

••• زن که باشی ؛ •••

اگریک شب را از سردرد یا ناراحتی تاصبح بیدار ماندی

کمی شرایط سخت است...

مثلا بعدازساعتهایِ بی خوابی و کِسالتت نزدیک ظهر چشمانت گرمِ خواب می شود

اما میانِ خواب و بیداری یادت می افتد لباس ها را نشُسته ای ، با زحمت چشمانت را باز میکنی و رویِ پا می ایستی ، لباسها را می شویی و همانطور که کنارِ ماشینِ لباسشویی ایستاده ای و باهمان چشمانِ خمارِ نیمه بازت به چرخش لباس ها خیره شده ای یادت می افتد باید برایِ شام فکری کنی

به سمت آشپزخانه می روی ... درب یخچال را باز میکنی خمیازه ای می کشی ، مواد اولیه ای که برای پختن غذای مورد علاقه ی همسر یا فرزندت لازم است بر میداری ، باهمان حالت خواب آلود مشغول تدارک خوراکی برای شام میشوی...

در این مرحله از شدت خواب و خستگی، چشمانت تارمیبیند وهرچند دقیقه یک بار باید اشک هایِ بی خوابی ات را پاک کنی تا بهتر ببینی که داری چه می کنی ، مبادا نمکِ غذایت کم یا زیاد شود !

قابلمه را روی اجاق میگذاری، درحینِ روشن کردنِ شعله هایِ اجاق ، در دلت می گویی ؛ میتوانم شعله را کم کنم و کمی دراز بکشم ، تا سردرد و بی خوابی ام قدری التیام یابد ...

اما گرد و غبارِ روی پیشخوان ، توجهت را جلب می کند ،

دستمالی به دست می گیری تا همه جارا تمیزکنی ... حینِ گردگیری، یادت می فتد که باید جارو هم بکشی ...! شاید بعد از آن بشود کمی بخوابی ...

گردگیری تمام میشود ... باهمان حالتِ خواب آلود و بی حال و بی رمق به سراغ جارو میروی

روشنش میکنی وبه هرجان کندنی هم شده تمام خانه را مرتب میکنی ...

درحالتی که به سختی روی پایت ایستاده ای، تمام اطراف را براندازی می کنی ... پیش خودت می گویی کارها تمام شد ... با لبخندِ رضایتی در اوجِ خستگی می روی روی مبل تا کمی دراز بکشی ...

ناگهان صدای زنگِ در ، مانع از بستنِ پلک هایت می شود ... فرزندت از مدرسه برگشته است...  باید غذایش را گرم کنی و بعد هم بالای سرش بنشینی تا  مبادا تکالیفش را اشتباه انجام دهد ... حواست هم باید باشد که ازخستگی ، بی حوصله نباشی ...

مهم نیست چقدر خسته ای و چقدر خوابت می آید ...

مهم نیست دیشب را نخوابیده ای ...

حتی سردرد یا احتمالِ بیمار شدنت هم مهم نیست...

همسر و فرزندت ،نیاز به رسیدگی و آرامش دارند!

••این فقط یک سکانس خیلی خیلی کوتاه از زندگی یک زن بود

زن که باشی؛برای خودت زندگی نمی کنی ...

زن بودن سخت است ...

مادر بودن،خیلی سخت تر ...!••

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سکانس دائمی نیست ، هم لباس کثیف هم خونه کثیف هم‌دو جور غذا برای ناهار و شام و هم بی خوابی

البته قبول دارم زندگی خانم ها نسبت به اقایون سخت تره 

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم

زنای پایبند ب خانواده مثل این متن هستن 

ولی دیدم زنایی ک تو روز میخوابن شوهر از سر کار میاد خسته تازه شام یا نهار میپزه ،شبم تا صبح نمیخوابن و تو گوشیشون سر میکنن ،با دوتا بچه 😑

میلیون ها سال است که زنان حامله میشوندوشکم هایشان میشود خانه ی موجودی دیگر ، میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است ، نه خود زنان حامله نه  رهگذر ها ، مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند ، انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند . جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو .  چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش ، و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیای دیگر است ...🤰🤱🏿
خیلی سخت، تازه اداهای خانواده ی شوهر بماند

👰🏻 برخورد صحیح یک عروس با خانواده شوهر

عروس مهربون دقت کن وقتی در جمع مساله ای مطرح شد كه مرتبط با شما نيست لطف کن مثل يك بانو سكوت کن و اظهار نظر نفرما

👈🏻 مطمئن باش حداقل پنجاه درصد مشكلات شما با يكديگر به خودی خود حل ميشه. سعی کن تا حد امکان در حضور مادرشوهرتان عصبانی نشوی. با رعایت ادب، نظرتان را بگویید پیش از آنکه کار به جاهای باریک برسد.

👈🏻 اگر شما برای مادرشوهرتون دوستداشتنی هستید وقتت را با وی در آشپزخانه بگذرانید که هم کمکش کنید و هم احساس تنهایی نکند، گهگاهی همراهی کنید اما زیاده روی نکنید تا این عمل به وظیفه همیشگیتان تبدیل نشود. شاید فقط آخر هفته ها!

⚪️ نكته طلايی:  در بحث های خانوادگی همسرتان شرکت نکنید و از اظهارنظر کردن جدا خودداری کنید. همين يك نكته ساده بسياري از مشكلات را حل ميكند و جلوی ايجاد مسايل بعدی را ميگيرد.

👈🏻 دائما پیش خانواده همسرتون مثلا خواهر شوهر یا مادر شوهرتون، از کادویی که همسرتون براتون گرفته، از گردشی که رفتین و خیلی خیلی خوش گذشته و ... تعریف نکنین.

اینطوری ممکنه حسادت پیش بیاد. به اندازه تعریف کنین. دروغ نگین ولی همه ی راستش رو هم نگین 👌🏻

الهی چقد ما خانما مهربون هستیم خدا حفظمون کنه😍😍😍😍 برا من هر روز این اتفاق میفته. 

يك پیام تكان دهنده توسط یک زن...

کسی از او پرسيد...
آیا شما زنی شاغل هستيد،
یا خانه دار؟؟
او پاسخ داد: بله من يك خانه دار تمام وقت هستم!!!
من 24 ساعت در روز کار می کنم ...
من یک "مادر" هستم!!
من یک همسر هستم!!
من یک دختر هستم!!
من یک عروس خانواده همسرم هستم!!
من یک ساعت زنگ دار هستم!!
من یک آشپز هستم!!
من یک پيشخدمت هستم!!
من یک معلم هستم!!
من یک گارسون هستم!!
من یک پرستار بچه هستم!!
من دستيار هستم!!
من یک مامور امنیتی هستم!!!
من یک مشاور هستم!!!
من آرام بخش هستم!!
من تعطیلات ندارم!!
مرخصی استعلاجی ندارم!!
روز استراحت ندارم!!!
شبانه روز کار میکنم...
و 24 ساعته گوش به زنگم...
تمام ساعات و
دستمزدم اين است:
"مگه چكار كردي از صبح تا حالا؟"

تقدیم به همه زنان كه مثل نمک ويژه هستند...
تا هستند هيچكس متوجه حضورشان نيست ، ولي وقتي نيستند همه چيز بيمزه است!! ❤️

زنای پایبند ب خانواده مثل این متن هستن  ولی دیدم زنایی ک تو روز میخوابن شوهر از سر کار میاد خس ...

يعني زني كه دارهراز بيخوابي و درد مي ميره و ميره ميخوابه و كاري نميكنه تا شوهرش بياد پايبند به خانواده نيست. 

عجب

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ها والا

کلا ما زنا خیلی دوست داریم خودمونو لوس کنیم بگیم وااااااای ما بدبختیم هیچ کی مارو دوست نداره کار ما از همه تو دنیا سخت تره.......

یکم این فضارو بذاریم کنار از عالم و ادم متوقع نمیشیم خودمونم شادتریم

مقداري مبالغه نداشت؟؟؟؟  مثلا زن كه باشي ميتواني بي خيال گرد و خاك پيشخوان بشوي و بخوابي م ...

اره واقعاااااا من خونم بهم ریخته هم باشه مریض باشم خوابم بیاد ی چرت میزنم و میام تمیز میکنم ولی اقایون چی زحمت زندگی ب دوش هردو هست هم زن هم مرد برابر

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!