2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس بیا بیا

من هستم

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

چرا باید وحشتی از جن داشته باشیم وقتی خدا مارو اشرف مخلوقات کرده چرا باید از موجودی پایین تر از خودمون بترسیم  مگه کسی که تفنگ دسشه از اونی که سنجاق قفلی دستشه میترسه 🤔🤔

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

اخرین تاپیک منو که دیشب زدم بخون😭

امروزم چوب لباسی توکمد که هیچی هم بهش اویزون نبود یهو افتاد

یه شب دیگه هم پنکه خود به خود روشن شد

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
نترس بیا بیا

منو خیلی اذیت میکردن‌ دو سخ بار شده از خواب‌بیدار شدم‌ ولی نمیتونستم‌حرف بزنم ی گرماییو حس میکردم‌پششتم‌ میدیدم همه جارو بیدار بودم‌ولی نمیتونستم بپرم‌‌خیلی بد‌بود وقتایی ام ک اینجوری میشم پامیشم میبینم یا یه حایی از‌بدنم‌کبوده‌ یا خراش افتاده 

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

ی دفعه یکی از فامیل تعریف میکرد تو روستاشون یکی رفته بودن آب ببنده موقع برگشت یکی از همسایه هاشونو میبینه باهم گپ و گفت میزنن بعد همسایهه میگه منم همرات میام تا خونه.مسیر دور بود..گفتن همینجور ک میرفتیم یهو همسایهه دود شد رفت تو درخت نخل..باخودش درگیر بود پس اینی ک تا اینجا با من اومد فلانی نبود؟همونجا غش میکنه

منو خیلی اذیت میکردن‌ دو سخ بار شده از خواب‌بیدار شدم‌ ولی نمیتونستم‌حرف بزنم ی گرماییو حس میکردم‌پش ...

یعنی وقتی یهو گرمت میشه اونا میان سراغت؟

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
چرا باید وحشتی از جن داشته باشیم وقتی خدا مارو اشرف مخلوقات کرده چرا باید از موجودی پایین تر از خودم ...

و شما را بر بسیاری از مخلوقان برتری بخشیدیم

این( بسیاری )حرفا واسه گفتن داره...

این جا را خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂
منو خیلی اذیت میکردن‌ دو سخ بار شده از خواب‌بیدار شدم‌ ولی نمیتونستم‌حرف بزنم ی گرماییو حس میکردم‌پش ...

حتما ناخواسته اذیتشون کردی

یوگی ام ولی دوستام دیگه نیستن