2777
2789

سلام دوستان

من همیشه پریودیام بی نظم بوده.پلی کستیک نیستم.تمام ازمایشاتم نرماله.هر سال چند دوره قرص میخورم ولی باز بی نظم میشه.بیشترین مشکلم اضافه وزن ناشی از بی نظمیه.قرص ضد بارداری به هیچ بم سازگار نیست ولی مجبوری میخوردم.انواع مارکو هم امتحان کردم.راستش خسته شدم.....

وقتی منظم میشه وزنم خیلی خوب میشه....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اول پرولاکتینتو چک کن بالا نباشه...

بعدش شبا یه قاشق چای خوری رازیانه رو اردش کن بریز تو لیوان آب جوش..ی چیزیم بزار روش..بعدش با عسل قاطیش کن ..ی ساعت قبل خاب بخور..اینارو یکی تو نی نی سایت بمن گف.. منم انجامش میدم از فردا ان شاالله..

من اصلا بدون امپول پروژسترون پریود نمیشم..

خاستی تاپیک اخرمو بخون.. بعضیا گفتن چ چیزای دیگ ای  خوبه واس پریود شدن

خدایا بمنم یه نی نی تو دلی سالمو خوشکل بده گناه دارم😔 

ممنونم عزیزم.رفتم تاپیکتو خوندم.یه راه حل هست که خبلی جواب میده اما من دبسک کمرم و زانوهام داغونه و شرایط کاری همسرم اجازه نمیده.روزی نیم ساعت پیاده روی تند.خیلی خوب جواب میده.من قبلنا انجام داد.حتی دوماه پریود نمیشدم. یه هفته پیاده روی تند میرفتم میشدم

خب پریود نشدی ینی؟ 

من علت نشدنم استرسای وحشتناکی بود ک سربستری شدن پدرم کشیدم رازیانه خوردم بعدشدم اما اگه پرولاکتین داری نبایدبخوری

حس قشنگیه زن بودن واسه مردی که دنیاته