2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم مشكل از خودته

ميدوني وحشي و رواني هست ولي بازم باهاش موندي

طلاق بگير ديگه!!

دلت ميخواد با يه بچه جدا بشي؟!

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
سگ اورده تو خونم بهش گفتم اینو ببر گرفت منو زد گفت از در خونه انداختم بیرون

🤐🤐🤐🤐باهاش ادامه نده

عشق  اون لحظه ای حس کردم که همه دنیا گفتن نه اما اون با عشق آغوشش باز کرد گفت تو بخوای اره💋💋 

يني واقعا ي سري كت و شلواري با كلاس جنتلمن ك بيرون ميبينيم ي گراز وحشين تو خونه با همسرشون

عزيزم تا مدرك داري برو پزشك قانوني حتماااا

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

عزیزم ببخشید ولی خیلی خنگی . رفتم تاپیک قبلیتو خوندم . برو پزشکی قانونی طول درمان بگیر مهریتم بذار اجرا مثه سگ میافتن به دست و پات . طلاقتو بگیر خودتو بدبخت تر از این نکن

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 
يني واقعا ي سري كت و شلواري با كلاس جنتلمن ك بيرون ميبينيم ي گراز وحشين تو خونه با همسرشون   ...

منم داشتم ب همین فک میکردم

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

فکم تازه خوب شده بود دوباره  داره میترک از درد

تو اگه یخوای اینجوری سر کنی که یا ناقص میشی یا دور از جون میمیری در هر دو صورت اون میره یه زن دیگه میگیره

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا جون ممنون بابت این همه خوشبختی      همه چیز همونجوریه که دلم میخواد باشه