2777
2789
عنوان

جمعه ها چیکار میکنین؟

424 بازدید | 22 پست

سلام 

شما جمعه ها چیکار میکنین؟

من کل هفته رو به عشق جمعه میگذرونم اونم به بطالت میگذره چون شوهرم هیچ جا نمیبره یا فقط میخوابه یا با دوستاش میره

منم نمیدونم چیکار کنم تا از روز تعطیلم استفاده کنم!

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی ! 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غسل، میکنیم،

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

والا من صبح همسرم اومد

صبحانه

فیلم خواب

ناهار خونه مامانم

رفت سرکار

من رفتم خونه مامان بزرگم

الان اومدم خونه دارم شام درست میکنم ک برم حموم منتظر همسرم بمونم😌🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

باز شما همسرت یه تعطیلی داره ما کلا سر کاره بی تعطیلی معمولا میرم خونه مادرم 

یا کارای که باید تو هفته انجام بدمو یه مقدارشو جمعه ها انجام میدم یا کلا کار تعطیله به فیلم دیدن و  گوشی میگذره 

توام پاشو برو بیرون پیاده روی 

شهرمون جایی واسه پیاده روی نداره

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی ! 😍😍😍