سلام من یه دختر دارم مثل مااااااه میمونه ولی میخوایم بچه دوممون حتما پسر بشه،خیلی زود باردار میشم از این لحاظ مشکلی ندارم به نظرتون روش آی وی اف خوبه؟کسی تا حالا انجام داده؟هزینه اش چطوریه و چقدر زمان میبره؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعدش هم سعی کن اقدامت درست زمان تخمک گذاریت باشه چون اسپرمهای پسر زا زودتر از بین میرن باید زود ب تخمک برسن اگر اسپرم پسر زا از بین بره و بعدش تخمک بیاد اسپرمهای دختر زا باقی موندن و بچه دختر میشه.
چقدر زیبا هستند انسانهایی که شبیه حرفهایشان هستند💝
از همه دوستان با هر عقایدی ممنونم خیلی لطف کردین وقت گذاشتین دوستتون دارم امیدوارم هرکسی هر خواسته ای داره با حکمت خدا عجین بشه و بهش برسه ممنون از همگی
تورو خدا نترسون.آخه من اصلا دیگه بچه نمیخوام شوشو اصرار داره یه پسرم داشته باشیم گفتم اگه پسر نشد چی ...
بسپار بخدا،منم پسر خیلی دوس داشتم،اما هرگز رژیم یا هیچ کاری نکردم،وقتی دوقلو فهمیدم هست،گفتم اکر صلاحه دوتاش پسر باشه،حالا دخترم میشد هدیه خدا بود،صلاح بود و پسر شدند،خیالم راحته خواست خداست