2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما ک محرمیتمون 50 گرفت

عقد ب مهریه بستگی داره ولی ما چون همسرم سید بودن اصلا پول نگرفت عاقد

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
من دوستم فک کنم برا نیم ساعت ۱۰۰ تا ۳۰۰ داده بود

بخوام عاقد بیارم خونه چی؟یعنی صیغه رو توی خونه بخونه بره..بعد اینکه مهریه رو توی نامزدی که مشخص کنن ثبت میشه دیگه؟یا موقع عقد میشه؟

ما که برا برادرم هرجا رفتیم محضر صیغه موقت نخوندن.

اخر ی نفر پیدا کردیم اومد تو خونه مبلغ نگفت خودمون ۳۰۰ گذدشتیم تو پاکت

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
بخوام عاقد بیارم خونه چی؟یعنی صیغه رو توی خونه بخونه بره..بعد اینکه مهریه رو توی نامزدی که مشخص کنن ...

اینو نمیدونم عزیزم

یه خبر خوب برای تو❤اگر دوست دارین انگلیسی رو یاد بگیرین باهزینه کم یا به من درخواست دوستی بدین یا به ادرس تل پیام بدین        english_teacher99@