2777
2789
عنوان

🔊🔊🔊خیلی خیلی مهم🔊🔊🔊 همگی بیاین،همه خانوما باید اینو بدونن!

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش خانم ها متوجه میشدند که ریشه نود درصد مشکلاتشون از اتاق خواب نشات میگیره‌.اما نمیخواند قبول کنند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اگه مرد به فکر ارضا همسرش نباشه چی؟ فقط ب فکر خودش باشه ؟ براش  راهکاری داری؟

تا حالا باهاش صحبت کردی؟

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
حرفاتون درست ولی من خیلی سردم و همسرم برعکس من...اکثرا هم ارضا نمیشم..ن روحی ن جسمی...

به خاطرمزاجته

بایدگرمیجات مصرف کنی تاطبعت گرم شا اون وقت عشقوتورابطه میفهمی

راستی بچه دخترداری؟؟

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞
به خاطرمزاجته بایدگرمیجات مصرف کنی تاطبعت گرم شا اون وقت عشقوتورابطه میفهمی راستی بچه دخترداری؟؟

اره طبعم سرده...

نه بچه ندارم عزیزم

لطفا برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرسین😘😘
اره طبعم سرده... نه بچه ندارم عزیزم

اهان

خوب چراطبعتودرست نمیکنی اینجوری خودتم اذیت میشی

تجربشوندارم ولی میفهمم رابطه اجباری چه عڋابی داره

زعفرون بخورخرمابخور خیارشوربخور اجیلی بخور

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞
حرفاتون درست ولی من خیلی سردم و همسرم برعکس من...اکثرا هم ارضا نمیشم..ن روحی ن جسمی...

باید برید پیش سک...تراپ تا درمان بشید.هم خودتون و هم شوهرتون.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اهان خوب چراطبعتودرست نمیکنی اینجوری خودتم اذیت میشی تجربشوندارم ولی میفهمم رابطه اجباری چه عڋابی ...

دارم طبعمو تغیر میدم همیشه ایطور نیس ولی خب گاهی ایطور میشم فقط میخوام ک تموم شه حسی ندارم...

فکرم پیش اقداماتیه ک برا بچه داریم ولی نمیشه..از لحاظ روحی داغونم..

لطفا برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرسین😘😘
نه روم نمیشه چی بگم بعد اگه شوهری سرد باشه چی ؟ 

ببین این موضوع انقد اهمیتش زیاده که باید خجالت و رودرواسی رو بزاری کنار.

باید خیلی بی پرده حرفاتو بگی.

اگه خیلی واست سخته،یه شب قبل خواب که برقا خاموشه وقتی با هم عشقولانه این شوهرت سرحاله خسته نیست  و حال حرف زدن داره حرفشو بکش وسط.

بگو که توی رابطه ارضا نمیشی و این باعث میشه درست لذت نبری از رابطتون، بگو دلم میخواد نهایت لذت بردن از شوهرمو تجربه کنم و بیشتر عاشقش بشم. 

بعد بگو که دوس داری واست چه کارایی انجام بده

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم