2777
2789
عنوان

شوهرم داره عوض میشه 😔

729 بازدید | 31 پست

منو شوهرم تو دانشگاه با هم آشنا شدیم ۵ سال با هم بودیم بعد ازدواج کردیم ۵ ساله هم زیر یه سقفیم و یه بچه هم داریم ، یه پسر کوچولو شیرین ....

۵ سال اول که نه کار داشت نه مدرک تحصیلی نه سربازی نه سرمایه نه حتی حمایت خانوادشو ...من صبر کردم و جوری بهش امید میدادم که تقریبا همه اینا رو بدست آورد . اینجوری براتون بگم که خونوادش دیگه ازش قطع امید گرده بودند.

۵ سال دوم از منفی شرایط مادی شروع کردیم با همه نداری و ... ساختم عاشقانه زندگی کردیم اونم خیلییییی خوب بود جوری که شهره عام و خاص شده بودیم ، تازه بعد ۵ سال بیکاری و بی پولی تو آزمون استخدامی قبول شد و شکر خدا رفت سر کار .

حالا همه چیز داره کار ، سرمایه ، زن ، بچه ، عزت اجتماعی و حتی علاقه خونوادش .

حالا که به یه ثباتی رسیدیم ، احساس میکنم داره عوص میشه   ، انگار براش عادی شدم ، دیگه ابراز علاقه نمیکنه ، تو بحثامون حرفای بدی بهم میزنه ، با ناراحتیم واکنش خاصی نشون نمیده ، خانواده ایی که چشم دیدنشو نداشتن رو جوری مالی و روانی حمایت میکنه که خود مادر شوهرم اونشب گفت فلانی خیلی خوبه که کینه نمیگیره ، اما اگه من یه جوراب بخوام هزار بهونه میاره  ، 😔

دلم خیلی غصه داره ، دلم میخواد از پیشش برم.

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷

احتمالا تو این سالا خیلی از خود گذشتگی کردی به خودت نرسیدی شوهرت هوا برش داشته 

متاسفانه آقایون گاهی خیلی بیظرفیتن

وزن اولیه ۷۱/۵وزن الان 61 الهی شکر به وزن دلخواهم رسیدم در طول یکسال با ورزش(بدنسازی) و کالری شماری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن وفاداریِ زن وقتی ثابت میشه که شوهرش هیچی نداره.

و وفاداریِ مرد وقتی معلوم میشه که همه چیز داره.

شوهرت الان جوگرفتتش، نمیفهمه که اگه تو رونداشت هیچیِ دیگه هم نداشت

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
بنظرتون چیکار کنم؟؟؟

مشاوره ی تلفنی

تعییر رویه بده

بیشتر برای خودت وقت بدار

یه کم براش دست نیافتنی بشو

نمیگم کم محلی کن

خیلی از کارات بهش نگو

خودت رو شادنشون بده

خرید رو باخودش انجام بده

با ترفندهای زنانه ، با نازو....

ندار فکرکنه براش کمی

امید داشته باش

مثبت فکرکن

روحیت رو قوی کن

خلاصه خودت رو از نطر روحی اماده کن ر ای داشتن یه زندگی عالی که حقته

سخته ولی ممکنه

میتونی

شما که شخصیتت به این خوبی حتما می تونی دوباره دل همسرت مثل روز اول بدست بیاری

بیشتر به خودت اهمیت بده 

اگر با هم حرف می زنید باهاش درد دل کن یا نامه بنویس بهش بده که سردی که حاکم تو زندگیمون داره آزارت میده و دوست داری با کمکش تغییر ایجاد کنی

دلم گرفته😔

باهاش حرف زدم میگه اشتباه میکنی ، اما وقتی کاراشو یادش میارم میگه توهم زدی .( اینم بگم ما قبلا تو حرف زدن خیلی مراقب بودیم و هر کلمه ایی رو به زبون نمی آوردیم حتی تک دعوا ، اما حالا اون میگه ، مثلا وقتی رفته بود از روغن و ربع گوجه و پودر ماشین از هر کدوم یه کارتون به اصافه تمام خوردنی های توی خونه رو به مقدار زیاد برای مادرش خریده بود (حدود ۱ میلیون تومن). بهش گفتم خب ما قسط نداریم حالا بدیم کلی بدون پیش زمینه سرم داد زد که تو ذاتت خرابه😥تو حسودی 😥 و ...

اینقدر از این کلمات تعجب گرده بودم که حرف برام نیومد 😥😔

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷