2777
2789

پوست من سبزس و عاشق پوست سفیدم.میخوام یه تغییری بدم درمورد امپول گلوتاتیون خیلی شنیدم ولی میترسم ضرر داشته باشه.در کل به نظرتون لیزر بهتره یا امپول هرچی میدونین بگین از مزایا و معایبشون😊

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کدوم شما باید خودت رو دوست داشته باشی ، من مدتی همین جور بودم ولی هر روز صبح که از خواب بیدار میشدم میرفتم جلو آینده موهامو میبافتم یه رژ میزدم میگفتم خدایا سپاسگذارم که من زیبا هستم و پوستم سبزه هست دوستش دارم الان واقعا دیگه اون حس رو ندارم ، لیزر و آمپول عوارض داره عزیزم 

هیچ کدوم شما باید خودت رو دوست داشته باشی ، من مدتی همین جور بودم ولی هر روز صبح که از خواب بیدار می ...

خوشبحالت من اصلاااا اعتماد به نفس ندارم یعنی از همه چیزم ایراد میگیرم😢

من بهت راه حل میدم عزیزم ، اول بگو ببینم هر روز ورزش میکنی؟؟؟؟ 

ن بابا حال ندارم کارهای خونمو انجام بدم.همش انگار خستم

ن بابا حال ندارم کارهای خونمو انجام بدم.همش انگار خستم

خب باید خستگی رو بریزی دور از فردا اول صبح ۲۰ یا ۳۰ دقه ورزش کن یا پیاده روی کن .بعدش یه دوش بگیر و اول صبح بگو خدایا سپاسگذارم که روز خوبی رو شروع کردم و بابت هر اتفاق مثبتی از خدا تشکر کن بخاطر اندامت ظاهرت ...هر روز اینارو تکرار کن اگه اعتماد بنفست بیشتر نشد بیا بزن منو 

خب باید خستگی رو بریزی دور از فردا اول صبح ۲۰ یا ۳۰ دقه ورزش کن یا پیاده روی کن .بعدش یه دوش بگیر و ...

مرسی عزیزدلم غلط کنم شما رو بزنم😂کلا اراده ندارم یه مدت اینارو انجام میدم باز دلمو یهو بیخیال میشم.دوست دارم راه سال رو یه شبه برم🙈😀

مرسی عزیزدلم غلط کنم شما رو بزنم😂کلا اراده ندارم یه مدت اینارو انجام میدم باز دلمو یهو بیخیال میشم. ...

😁😁 

عزیزم باید اینکارا رو انجام بدی تا از بی حالی کلا در بیای 

یا حتی اگه یه روز در میون هم انجام بدی تاثیر داره

😁😁  عزیزم باید اینکارا رو انجام بدی تا از بی حالی کلا در بیای  یا حتی اگه یه روز در می ...

سپاسگزارم گلم😘😘😘😘