پوست من سبزس و عاشق پوست سفیدم.میخوام یه تغییری بدم درمورد امپول گلوتاتیون خیلی شنیدم ولی میترسم ضرر داشته باشه.در کل به نظرتون لیزر بهتره یا امپول هرچی میدونین بگین از مزایا و معایبشون😊
تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده
چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :)) گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هیچ کدوم شما باید خودت رو دوست داشته باشی ، من مدتی همین جور بودم ولی هر روز صبح که از خواب بیدار میشدم میرفتم جلو آینده موهامو میبافتم یه رژ میزدم میگفتم خدایا سپاسگذارم که من زیبا هستم و پوستم سبزه هست دوستش دارم الان واقعا دیگه اون حس رو ندارم ، لیزر و آمپول عوارض داره عزیزم
ن بابا حال ندارم کارهای خونمو انجام بدم.همش انگار خستم
خب باید خستگی رو بریزی دور از فردا اول صبح ۲۰ یا ۳۰ دقه ورزش کن یا پیاده روی کن .بعدش یه دوش بگیر و اول صبح بگو خدایا سپاسگذارم که روز خوبی رو شروع کردم و بابت هر اتفاق مثبتی از خدا تشکر کن بخاطر اندامت ظاهرت ...هر روز اینارو تکرار کن اگه اعتماد بنفست بیشتر نشد بیا بزن منو