2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبق قانون جز اموال زن هست .. توی دوران عقد مال مرده داداشم ک تو عقد زن طلاق داد همه طلاهارو پس گرفت ولی بعد ازدواج کلا مال زنه

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
طلا مال زنه مث مهریه من تو سند ازدواجم 500 سکه و 50 مثقال طلا زده پشت قوالم عاقد گفت چنتا شو خریدی ب ...

من یه خانمی رو تو دادگاه دیده بودم ک میگف صدگرم طلا مهرم بود با14تاسکه میگف طلاهارو واس عروسی خریده بود بعد عروسی بدهکار شده بودیم فروخت دیگه هم نتونست طلاهارو دوباره ازش بگیره چون شوهرش میگف من خریدم براش

شما تجربه ای داری

من فقط النگو داشتم سرویسمو فروخته بودیم هرچند النگوهارو با پولای پاتختی ک فامیل خودمون داده بودن خریده بودم یه سری مدارک آورده بودم ک مربوط به خودم بود رفت شکایت کرد ک مدارکارو برداشته منم گفتم نه من برنداشتم مثلا سند ازدواج ک قاضی گف خب سند ازدواج همیشه خونه مادرزنه با یه سری چیزای دیگه حتی اگه فاکتورم داره شما بگو پیش من نیس نمیتونه ثابت کنه

من فقط النگو داشتم سرویسمو فروخته بودیم هرچند النگوهارو با پولای پاتختی ک فامیل خودمون داده بودن خری ...

آخه طلا هام یک سری شون تو بانک کارگشایی البته به نام خودم

ممنونم عزیزم برام دعا کن شوهرم خیلی شر ۷ سال به هر سازش رقصیدم اما درست نشد که نشد بدتر هم شده جدیدا

خدا بزرگه توکل به خدا❤مردا همینن خیلی بی لیاقتن

خیابان پر است از آدم هایی که عطر تو را زده اند اما بوی تو را نمی دهند...🍃