امسال یکم خطرناکه😢خدا کنه صحیح و سالم برن و برگردن
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مامانم از طریق مرز شلمچه میخواستن برن کربلا از دیشب منتظر بودن ک طرف مرز عراق ماشین بیاد ک برسوننشون نجف ولی ماشین خیلی کمهه زائر هم ک خیلیییییییییی زیاد میگف تریلی میگن یک و پونصد بدین ببریمتون نجففف😲😲😲😲
اخه همینکه یه کم واسه اربعین آسون میگیرن و اونجا موکب هم داره و خرجشون کم میشه اکثرا میگن خوبه بریم دیگه سلامت و جونشون و اینکه راحت بتونن زیارت کنن رو ندارن
اینا برگشته بودن دوباره مرز ایران ک از طرف چذابه برن زنگ زده بودن یه آشنا داشتیم اونجا گف اینجا هم همینطوررره خیلییی شلوغه...فعلا منتظر موندن ببینن چی میشه